Razvela sam se od muža zbog jedne fotografije i nije mi žao

razvod
Foto: Printscreen/TikTok/tylarpaige

Njegov pokušaj da se izvuče je neverovatan!

Jedna korisnica TikToka odlučila je da podeli svoju priču o neverovatnoj laži koju je doživela i ubrzo nakon toga njen video je postao viralan.

Tajler Pejdž u snimku priča o tome kako je na Fejsbuku videla sliku svog muža u noćnom klubu. Fotografiju je snimio fotograf tog noćnog kluba i ona je potom postavljena na njihovu stranicu.

@tylarpaige I’d love for this sound to go viral because he will know he’s the only idiot that would tell such a whopper!!! #fyp #liar #cheater #exhusband ♬ They photoshopped his wedding ring off - Ty Paige

Na slici je njen muž bio sa grupom devojaka. I mada bi to samo po sebi kod nekih probudilo sumnju, Pejdž je za oko zapeo jedan poseban detalj.

Ona je pažljivo pregledala fotku i onda primetila da njen muž na slici – ne nosi burmu.

Pejdž je tada pritisla supruga i zatražila objašnjenje. A ono je bilo za anale – kazao je da su fotošopirali fotografiju i skinuli mu burmu.

Kada je shvatio da je njegova laž besmislena i da na nju niko ne bi naseo, promenio je priču. Tvrdio je da je burmu skinuo da mu ne bi spala dok je prao ruke, a onda je zaboravio da je vrati.

Ali Pejdž je primetila da ni rođak njenog muža ne nosi svoju burmu. Na to je suprug kazao da je njegov prsten zapravo crn i da se ne vidi u mračnom klubu.

Inače, Pejdž je kasnije saznala da je burma njegovog rođaka srebrna.

Na kraju, ništa od tih izgovora nije upalilo i Pejdž se razvela od muža.

Njen TikTok video privukao je veliku pažnju, a u svemu se izdvaja pitanje bez odgovora – zašto muškarci misle da će žene poverovati u ovako glupa objašnjenja.

BONUS VIDEO: Vilhelmštajn – najlepše ostrvo u Nemačkoj idealno za venčanja

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram