Proslavila razvod kopiranjem čuvene fotke Nikol Kidman

Foto: Liz Maupin/Twitter

Na jednoj od najčuvenijih paparaco fotografija svih vremena je presrećna Nikol Kidman, koja je na ulici bukvalno poskočila od sreće kada je konačno zaključila razvod od Toma Kruza, 2001. godine. Kalifornijska književnica i producentkinja Liz Maupin odlučila je da rekreira tu fotografiju na proslavi svog razvoda.

Liz Maupin (34) je za svoje prijateljice priredila žurku u znak proslave razvoda, a tom prilikom je odenula istu odeću koju je Kidman nosila za sastanak sa svojim advokatima pre 20 godina.

Liz se udala za komičara Danija Maupina 2013. godine, ali se njihova veza završila razvodom 2018. godine. Međutim, proces je finaliziran tek prošle nedelje.

„Mislim da sam fotografiju prvi put videla pre nekoliko godina i jednostavno mi se dopala. Možete da osetite koliko joj je laknulo, kako je Nikol srećna što je sve završila“, rekla je Liz medijima.

Ona je nedeljama pokušavala da pronađe cvetnu bluzu sličnu onoj koju je Kidman nosila, pa je na kraju sašila jednu po meri.

Organizovala je žurku isključivo za žene, a kaže da se osećala osnaženo i da joj je bilo jako zabavno. Nada se da će Nikol videti njenu fotografiju i da će biti ponosna.

„Mislim da još uvek postoji stigma oko razvoda, što je toliko nepotrebno. Želela sam da imam pozitivno iskustvo na kraju svega i da samo slavim to što sam ja ponovo ja, bez veze s drugom osobom, i što počinjem ispočetka.“

Kidman (54) je bila u braku sa Kruzom od 1990. do 2001. Usvojili su dvoje dece.

Na kraju njihove ljubavi, šalila se kako ponovo može da nosi štikle – jer je razlika u visini bila očigledna.

***

Bonus video: Istorijat ljubljenja

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram