Proizvođač dušeka nudi parovima 3.000 dolara za seks

Ljubav i seks 12. okt 202015:51 > 15:52
seks
Foto: 20TH CENTURY FOX - BENNETT, TRACY - Album / Album / Profimedia

Kompanija Sleep Standards, koja se bavi proizvodnjom dušeka, želi da testira koliko su oni zapravo dobri - i to ne samo za spavanje. Zato je ponudila parovima 3.000 dolara za testiranje - potrebno je da imaju seks na pet različitih dušeka, a onda da izaberu najbolji.

„Svake nedelje ćemo vam slati novi dušek i sve što treba da učinite je da nam date iskrene kritike o tome koliko je dobar taj dušek za seks. Tako je, možete biti plaćeni za ono što radite u svojoj svakodnevici –  a dobićete pare za seks!“, stoji u oglasu kompanije Sleep Standards, a prenosi Muški magazin.

Pročitajte još:

„Svi znamo da loš dušek može dovesti do problema u krevetu, a dobar dušek može učiniti čuda. Da bismo ljudima uštedeli probleme u potrazi za udobnim dušekom putem pokušaja i greške, smislili smo ovaj eksperiment. Nama je cilj da pronađemo najbolji dušek za seks i potrebna nam je vaša pomoć!“, navedeno je.

Očekivano, javio se ogroman broj parova, a iz kompanije su rekli da će izabrati pet nasumičnih parova koji će dobiti priliku da testiraju dušeke i zarade 3.000 dolara.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram