Prodavačica otkrila kako na keca prepozna muževe koji varaju

Foto:Shutterstock

Tako se osiguraju da ih žena ne provali.

Većina nas će se setiti legendarne scene u romantičnoj komediji „Love Actually“ kada lik glumca Alana Rikmana pokušava krišom da kupi poklon ljubavnici, dok njegova žena pazari u blizini.

Međutim, bivša prodavačica Chanel-a Šenon Hil tvrdi da su ona i njene kolege uvek znale kada je muškarac koji kupuje kod njih neveran za Božić, a jedan poseban poklon je jasan znak.

Naime, ona je ispričala na Tik Toku tajnu koja odaje preljubnike u kupovini.

„Imam malu priču, malo za zanimljivosti za vas, ako želite, o tome šta muževi kupuju ne samo svojoj ženi, već i svojim ljubavnicama.“

Dalje je objasnila svojim pratiocima da muškarci često dolaze da kupuju proizvode za negu kože, ruževe i parfeme za svoje supruge uoči božićnih praznika.

Neki od muškaraca bi uzeli i dodatni poklon izabran da sakrije tragove.

Podelila je kako radnja u kojoj radi ima pripmljene podatke svih dosadašnjih kupovina gde se mogu pronaći proizvodi koje žene kupuju, pa onda i njihovi partneri prema tom popisu biraju poklone.

„Ženi kupuju omiljeni parfem, sve lepo upakuju, a onda isti parfem kupe za ljubavnicu.

Pogodite zašto?

„Ne žele da im ljubavnica miriše drugačije pa da im žene to shvate“, kazala je ona.

Uvek kupuju isti parfem Coco Mademoiselle.

„Nikada nije Chanel 5, to kupuju svojim mamama. Nikada Chance, uvek je taj jedan te isti“, ispričala je Hill u video snimku koji je skupio hiljade lajkova i mnoštvo komentara.

„Kako je slatko kad muž kupi ženi ne jedan, nego dva parfema“, našalila se jedna korisnica.

„Ja sam radila u prodavnici nakita i ista stvar se događala – kupovali su isti poklon za supruge i ljubavnice“, komentarisala je druga.

„Tako je meni moj bivši dao poklon namenjen za ljubavnicu. Shvatila sam jer ne nosim XS veličinu džempera“, napisala je treća, piše Mirror.co.uk.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram