Priznanja Hrvatica o najboljem seksu s letovanja: Ivanino je najšokantnije

Ljubav i seks 31. jul 202212:54 > 13:55
Foto: Paul Broadbent / Alamy / Alamy / Profimedia

Skriveno je najbolje.

Letnji odmor je savršeno vreme za prepuštanje strastima. Evo što su o svojim najpamtljivijim seksualnim iskustvima u letnim mesecima rekle neke čitateljke Zadovoljne.hr.

Anonimni seks

„Prijateljica me je nagovorila da odem s njom na jedan koncert na otvorenom. Iako ne slušam tog pevača, imala je kartu viška pa nisam mogla da joj kažem ne. Muzika je bila loša, gužva grozna, a redovi za piće (i wc!) ogromni. Dok sam cupkala s noge na nogu u redu, prišao mi je zgodan visoki stranac i pitao me da li može da mi kupi piće. Pristala sam. Popili smo nekoliko kratkih i na kraju odlučili da odemo u njegovu hotelsku sobu. Hm…najluđa noć u mom životu. Mislim da je seks bio posebno dobar zato što nikada nismo otkrili naša imena“, rekla je Martina, 37 godina.

Osvetnički seks

„Kad me je dečko ostavio nakon pet godina veze bez ikakvog objašnjenja, sela sam u auto i zapalila sama na more. U kafiću u blizini apartmana u kojem sam odsela već prve večeri upoznala sam tipa i odmah mu dala do znanja da me zanima samo jedno. Nismo ni čekali da se skinemo do kraja. Prepustila sam se osvetničkom seksu bez ustručavanja. Bilo je toliko dobro“, podelila je Lucija, 24 godine.

Seks, par, krevet, Zašto je dobro voditi ljubav uz muziku
Foto: Shutterstock

Seks u šatoru

„Svakog leta dečko i ja slavimo njegov rođendan kampujući u prirodi. Ima nešto posebno u provođenju vremena s partnerom na otvorenom dok je vruće, a svako od nas ima vrlo malo odeće na sebi. Preko dana istražujemo svoju okolinu, kupamo se i uživamo na suncu. Uveče se povučemo u šator i vodimo ljubav celu noć“, rekla je Tamara, 29 godina.

Riskantan seks

„Za godišnjicu braka ostavili smo klince kod bake i deke i otišli na romantični vikend na more. Brzo smo odabrali smeštaj i tek po dolasku shvatili da imamo komšije koje vide unutar naše spavaće sobu ako ne navučemo zavese. Ne znam da li je bilo u pitanju sunce, more, čaša vina koju sam popila uz večeru ili činjenica da smo napokon bili sami, ali svom suprugu sam te večeri šapnula u uho – ne navlači zavese. Uzbudila me je mogućnost da bi neko mogao da nas vidi dok se prepuštamo strastima. Bio je to najbolji seks u mom životu“, kaže Ivana, 45 godina.

***

Bonus video: Muške simpatije iz mladosti

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram