„Prešla sam 11.000 kilometara zbog jedne slike na Tinderu“

Foto: Instagram/thattravellingfamelli

Koliki put biste prešli zbog ljubavi?

Za Klodu O’Salivan, odgovor je jednostavan – više od 10.000 kilometara, jer je toliko ona prešla da bi upoznala Brejdija Eliota (25), koji je tada bio samo stranac sa kojim se uparila na Tinderu, a njih dvoje su upravo dočekali svoje prvo dete.

Avantura ovog para počela je u julu 2019, kada je Amerikanac Brejdi Eliot bio na aerodromu i pripremao se da odleti kući na Havaje nakon putovanja u Irsku.

Dok je bio na aerodromu, upario se sa lokalanom Irkinjom Klodom na Tinderu i osetili su trenutnu konekciju.

Slali su poruke i ćaskali telefonom tri meseca, a onda je u novembru 2019. Kloda odlučila da odleti na Havaje – gde je Brejdi bio stacioniran kao lekar u američkoj mornarici – da se licem u lice vidi sa čovekom svojih snova.

Oboje su izjavili da je to bila „ljubav na prvi pogled“ kada su prvi put ugledali jedno drugo, a Kloda je produžila sa njim na Floridu da provede Božić i Novu godinu sa njegovom porodicom.

Ubrzo su ozvaničili stvari, a onda je 2020. Kloda zatrudnela. Do decembra 2020. Brejdi se preselio u Dingl u Irskoj i sada njih dvoje sada žive zajedno sa svojom bebom.

„Nikada u milion godina nisam mislila da ću se zaljubiti i osnovati porodicu nakon što odgovorim nekome na poruku sa Tindera“, rekla je Kloda, šankerka iz Dingla.

„Skoro da sam i odbijala da se upoznam sa njim. Koliko sam mogla da znam, on je mogao da bude i neki 80-godišnji perverznjak. Ali tako mi je drago što sam rezervisala taj let. Čim smo se upoznali, znala sam da je on taj“, ispričala je.

Klodi je Brejdi iskočio na Tinderu kada se nalazio u njenom rodnom gradu turistički, međutim njemu je potvrdan odgovor stigao tek kada je bio na aerodromu čekajući let za Havaje.

„Brejdi je bio na jednodnevnom izletu u Cliffs of Moher u Dinglu tako da su naše aplikacije sigurno bile na istoj lokaciji jedno sat vremena u momentu kada smo se poklopili.

„Zaista je prava sreća što smo se spojili,“ rekla je Kloda.

„Nisam mogla da vidim njegove fotografije na Tinderu, tako da nisam bila toliko zainteresovana, ali mi je onda poslao smešnu fotografiju iz serije Office i to me je nasmejalo.“

„Pošto je čekao let nismo mogli da se upoznamo, ali me je dodao na Instagramu i počeli smo da se dopisujemo“.

„Da budem iskrena, nisam očekivala da će nešto zaista proizaći iz toga“, spomenula je Kloda a preneo Metro.

***

Bonus video: Lav – najvelikodušniji muškarac Zodijaka

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram