Pravi razlog zbog kog žene vole loše momke

Maneskin
Foto: Alessandro Di Marco / Zuma Press / Profimedia

Izabraću pogrešnog čoveka i bezobraznu noć, hvala.

Zašto je seks sa pogrešnim momkom uvek dobar seks? Ozbiljno! Bila je to tema koja se pojavila u razgovoru sa drugaricama pre neko veče na piću.

Bio je Dan zaljubljenih i sastale smo se na koktelu posle posla. Vidite, sve smo slobodne i sve imamo „situacije“ sa momcima za koje znamo da nisu dobri partneri.

Znaš taj tip – nije zainteresovan za vezu, nije posvećen, uvek je s njim vruće – hladno i ima „sumnjive dosijee“, ali izgleda da ne možeš da se izvučeš iz tog odnosa jer tvoj ljubavni život nikad nije bio uzbudljiviji.

Deluje pomalo nevaljalo, znaš da neće potrajati, ne možeš biti 100 odsto sigurna da ćete to ponoviti, tako da pomalo izaziva zavisnost.

Gospode, sama pomisao na to, a već mi po telu struji ONAJ osećaj.

Svi znamo da serotonin koji se oslobađa nakon dobre gužve u krevetu može trajati puna 24 sata – zato zaboravite na zelene sokove i dobru sesiju u teretani, izabraću pogrešnog čoveka i bezobraznu noć, hvala.

Dakle, koje su prednosti ovakog odnosa?

Pa, kao prvo, sigurno čini da se osećaš živom. Radite nešto što ne bi trebalo da radite, a to je uvek pomalo izazovno.

Umesto da se zaljubiš u normalnog momka sa normalnim poslom koji ide na normalne sastanke, ti izlaziš van svoje zone udobnosti i život baca zaplete levo, desno i u centar, a na tebi je samo da se prepustiš i uživaš.

Hoće li se ponovo javiti? Ko zna? Kako uzbudljivo. Da, znam, otrovno… ali ipak… uzbudljivo.

Osećam se dovoljno lepo da eksperimentišem, znajući da neću biti osuđena, a ako budem… koga briga? Prednost eksperimentisanja u spavaćoj sobi je da saznaš šta ti se dopada i to možeš da primeniš na svoju sledeću (zdraviju) vezu. Vin-vin situacija.

Ovakvi odnosi su tu da te podsete kako da se zabaviš i bez očekivanja. Oni te uče da se nikada ne oslanjaš na muškarca za sve svoje potrebe i sjajno ispunjavaju vreme dok ne dođe prava osoba. Osim toga, takođe smatram da su ovi momci uvek željni seksa, što je odlično za libido.

I da ne zaboravim, to nam daje neke briljantne priče od kojih ćemo pocrveneti u obrazima kad se stare i sede budemo prisećale.

Dobra vest je da faza „loš dečko“ obično prolazi. Skineš ga sa pijedestala i počneš da ceniš dobre momke jer ti u dubini duše zapravo čezneš za lepim izlaskom sa momkom koji te obožava.

Dakle, jedini savet, ako odlučiš da nađeš lošeg dečka jeste – nemoj zatrudneti s njim, uvek nosi zaštitu i znaj da veza ima vremensko ograničenje. Sada idi i priušti sebi zabavu među čaršavima, prenosi NY Post.

***

BONUS VIDEO: Poznate lepotice i zveri

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram