Poze u seksu koje žene mrze, a mnoge se foliraju da im prija

Seks poze
Foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Magazin Women’s Health sproveo je anketu u kojoj je 1.200 žena otkrilo koje poze u seksu najmanje voli, nasuprot činjenici da se u praksi, kako priznaju, često pretvaraju da u njima uživaju. Na osnovu toga je napravljena lista pet najomraženijih poza.

Mnoge su iznenadili rezultati, jer su se u odgovorima žena našle većina najčešćih poza koje parovi praktikuju u krevetu, prenosi „Mondo„. Ispada kao da žene ne vole seks uopšte, što znamo da ne može biti istina. Ipak, evo tog spiska, sa gradacijom ka najomraženijoj.

Dogi stajl

Čuvena poza omiljena je mnogim muškarcima, ali izgleda da nije čitateljkama ovog magazina. Žene koje su učestvovale u anketi navele su da u ovoj pozi ne osećaju povezansot sa partnerom, kao i da ih seks u ovoj pozi ne uzbuđuje dovoljno. Možda je ipak problem bio u njihovim partnerima, jer dosta parova ovu pozu smatra jako vrelom i uzbudljivom.

Kaubojka

Manjak samopouzdanja mnoge žene odvraća od ove poze. One brinu o tome kako izgledaju, pošto ova poza muškarcu pruža dobar pogled na njen stomak i grudi. I dok mnogi muškarci navode da u tim trenucima ne primećuju eventualne „nedostatke“ žena, mnoge dame to ipak sprečava da u ovoj pozi uživaju.

Obrnuta kaubojka

Žene tvrde da u ovoj pozi nikako ne mogu da dožive orgazam, što je mnogima neverovatno. Takođe pominju razloge koje smo već čuli: samopouzdanje i nedovoljnu bliskost sa partnerom.

Još vrućih tema:

Misionarska

Ova poza je ženama takođe jedna od omraženih, uprkos tome što u njoj postoji očigledna bliskost. Stručnjaci navode da je nepoželjna ako muškarac ima manji penis, jer žena onda često ostane nezadovoljena. Pozi se takođe može zameriti da je jednostavno – dosadna.

Poza 69

Najčešće primedbe na račun ove akrobatske poze su da je neudobna, kao i da niko ne može da se posveti svom užitku. To je svakako teško kada moramo istovremeno da zadovoljimo partnera. Može se reći da je i muškarcima jedna od manje omiljenih poza u krevetu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram