Pitali smo vas šta je najluđe što ste uradili kad ste bili zaljubljeni – zatvor i sudaranje s kamionom su samo neki od odgovora

Facebook anketa Foto: Shutterstock

Kada se približi Dan zaljubljenih, mnogi pokušavaju da smisle kreativne i inovativne poklone kojima će dokazati koliko im je stalo. Ipak, neki gestovi prevazilaze granice mašte i očekivanja.

U svakome od nas leži potencijal za neverovatne poduhvate kada smo zaljubljeni. Osećaj strasti može nas naterati da pređemo granice koje nikada nismo ni pomislili da bismo mogli preći. Bez obzira na to da li je to spontano putovanje preko pola sveta ili izražavanje osećanja na najneobičnijim mestima, zaljubljenost nas često inspiriše na dela koja izazivaju divljenje, smeh ili čak zgražavanje.

Dokaz da nekog volite ne mora uvek da bude nešto veliko, detalji i znaci pažnje su svakodnevni podsetnik da vam je stalo do te osobe, nekad i više od epskih podviga.

Ipak, skakanje iz padobranja, bežanje od kuće ili smrzavanje na stepenicama za još koji zajednički minut su momenti koje rado prepričavamo. I skoro svi ih imamo. Jer ko nije napravio neku glupost zbog koje su se svi hvatali za glavu, da li je taj uopšte i voleo?

Pitali smo i vas u Fejsbuk anketi: „Šta je najluđe što ste uradili kad ste bili zaljubljeni?“. A čini se iz vaših odgovora da Kupidon nije štedeo na strelicama.

„Preskakala kapiju svaki dan, bežala noću od kuće da bi se videli, izostajala iz škole (završila je, iako vrlo dobra) i na kraju se udala, 14 godina u braku i četvoro dece (12, 9, 7 godina i beba 8 meseci). Ne kajem se ni jednog trenutka“.

„Išao po snegu u selo, i malo se sudario s kamionom, jer je bilo klizavo.“

„Oženih se (u 22). Ali nije mi krivo.“

„Ozenio sam se sa njom.“

„Poklonila mužu bilbord.“

„Otišao u Srbiju.“

„Predala ga u ruke prvoj komšinici, jer mu se ona sviđala. Važno je da on bude srećan.“

„Čekala ga 13 godina. Ludost!“

„U studentskim danima putovali šest dana drvenim čamcem (Tomos 4), Dunavom od Novog Sada do Budimpešte!“

„Slao poglavlja malog princa u lepim ukrašenim kovertama, svako poglavlje iz druge države, jednom nedeljno.“

„Bežao dvaput iz vojske, prvi put pre polaganja zakletve, drugi za prvi maj. Neko me prijavio (znam i ko, zavist bez granica) nisam hteo da priznam, pretili zatvorom od mesec dana, pa me vodili kod načelnika garnizona i ja odmah priznao, a on me kaznio 5 dana zatvora, a kapetan pao u nesvest; nisam dolazio kući već spavao u hotelu, gde me „ona“ posećivala, ali samo danju; evo skoro smo slavili 53 godina braka“

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram