Pitala sam beogradske bake za ljubavni savet – i sve su se složile u jednom

Foto: Screenshot/TikTok/Zadovoljna, Shutterstock

Bake najbolje znaju.

Sve bake treba negovati i čuvati. One poseduju posebnu vrstu mudrosti zbog koje mnogi od nas odlaze kod njih, kada nam je potreban savet. Čini se da danas mnoge devojke i žene nemaju tako ispunjen i stabilan ljubavni život kao što su, na prvi pogled, imale naše bake.

Društvene mreže i dejting aplikacije su promenile način na koji gradimo ljubavne odnose, pa samim tim ne možemo očekivati baš bajkovite priče.

Zbog toga sam odlučila da odem na jednu beogradsku pijacu i zamolila sam starije gospođe da nama, devojkama daju neki ljubavni savet.

@zadovoljna.rs Ljubavni saveti koje moraš da čuješ ❤️😂 #fyp #foryou #fypsrb #srbija #saveti #savet #ljubav #fypsrbija #tiktoksrbija ♬ Chill Vibes - Tollan Kim

„Savetovala bih im da budu uporne u ljubavi“, kaže jedna gospođa koja smatra da mi treba da jurimo momke, jer su oni u zadnje vreme muškarci „tuta mute“.

Pojedine kažu da je najbitnije da budemo iskrene i poštene.

„Muža nikad prevarila nisam, a proputovala sam ceo svet, da li je on mene varao ja to ne znam, nisam videla“, kaže mi još jedna gospođa.

Pitala sam ih i šta one savetuju devojkama koje žele da se udaju, a ne mogu da nađu priliku.

„Ako je poštena i iskrena, ne kao ove u Zadruzi, udaće se sigurno“, odlučno mi kaže jedna baka.

Ono što sam primetila je da mi je skoro svaka od sagovornica pominjala devojke iz rijalitija kao negativan primer koji ne treba da sledim ako želim da nađem „onog pravog“.

***

Bonus video: Karlovačka gimnazija među prvima uvela besplatne higijenske ulošle u svaki toalet

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram