Pet stvari o seksu koje muškarci žele da i žene znaju

seks
Foto: Tom Merton / Caia Image / Profimedia

Šta momci misle da žene treba da rade tokom seksa ako im je stalo do zajedničkog užitka?

Ponekad preuzmite inicijativu

Uobičajeno je da muškarac bude taj koji inicira seks. To je praksa koja odgovara pripadnicima oba pola. Povremeno pak nije loše da se zamene uloge i dame budu te koje će muškarca odvesti u krevet na svoju inicijativu. Ovaj čin će veoma uzbuditi vašeg dragog, a verovatno će i vama prijati.

Ne zaboravite da komunicirate

Seks nije vreme za preveliku ljubaznost i stidljivost. Ako vam ne odgovara šta vaš dragi radi tokom vođenja ljubavi, učinićete i njemu i sebi uslugu ako mu to što pre kažete. On će još više ceniti ako mu naznačite šta želite u krevetu i budete otvoreni s njim, piše City Magazine.

Ne očekujte da vaš dragi uvek bude raspoložen za seks

Znamo da će vam biti teško da poverujete u to, ali ponekad se dešava i da muškarcima baš nije do vođenja ljubavi. Glavni krivac za njihovu nezainteresovanost za ovu aktivnost je uglavnom umor, tako da nemojte misliti da je problem u vama.

Otkrijte mu svoje seksualne fantazije

U slučaju da postoje stvari u seksu koje biste želeli da probate sa svojim dragim, prenesite mu ih pre samog čina i on će se sigurno potruditi da usliši vaše želje. Muškarca će uzbuditi vaša seksualna fantazija jednako kao i vas. Ako ste pak perverzniji od njega, nije loše da mu ranije skrenete pažnju na to, kako ga ne bi sačekalo (ne)prijatno iznenađenje u krevetu.

Muškarci su posle orgazma veoma osetljivi

Kada to kažemo, ne mislimo da su emotivno osetljivi, već osetljivi tamo dole. Uostalom, vi bi to prvi trebalo da razumete budući da i damama često ne prija dodirivanje intimnih zona nakon orgazma.

BONUS VIDEO: Istorijat ljubljenja

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram