Pet profesija muškaraca zbog kojih brakovi propadaju: „Osećaju se kao bogovi“

Foto: SL / Backgrid USA / Profimedia

Stresno radno okruženje donosi probleme u kući.

Mogli smo da naslutimo da je profesija kojom se bavi naš izabranik važna stavka u našem braku, međutim nismo očekivali da neke profesije mogu da budu jedni od glavnih izazivača razvoda.

Američka advokatica, specijalistkinja za razvode, počinje svoj TikTok video rečima da profesija supruga može biti velika prepreka u braku i navodi razloge zbog kojih odnos neće uspeti.

Ona je u svom videu navela koje su to problematične profesije kod suprotnog pola koje mogu da donesu razvodu braka i neslaganju u odnosu.

@jettiegirl28 local divorce attorney PSA #divorce #narcissist #EasyWithAdobeExpress #fypage ♬ original sound - KK

Advokaticu na TikToku prati preko 35.000 ljudi, a ona je sa svojim pratiocima podelila da je na ovaj podatak došla tokom svoje karijere kada joj je starija koleginica otkrila da se učestalo dešavaju kada su ove profesije u pitanju.

Informacija koju je njena koleginica podelila sa njom jeste da vatrogasci, piloti, policajci, vojnici i hirurzi nisu baš bračni partneri za poželeti.

„Šta je zajedničko ovim profesijama? One čine da se muškarci ‘osećaju kao bogovi’ u svojoj profesiji“, rekla je advokatica, aludirajući na to da je narcisoidni kompleks u određenim profesijama problem koji se prenosi u kućnu atmosferu.

#related-news_0

Međutim ona je ipak navela da ovo ne mora biti pravilo, ali da deli ovo kao jedan neobičan i interesantan podatak.

U komentarima ispod snimka mnoge žene su se složile da su muškarci u ovim poslovnim oblastima jako nezgodni i teški u braku, dok su neki drugi naveli da se možda ne radi o narcisoidnosti već o tome da sve ove profesije iziskuju vrlo stresno radno okruženje.

***

Bonus video: Poznate Lepotice i Zveri

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram