Oženjeni muškarci iz Srbije otvorili dušu: Ovo je trenutak u kom sam shvatio da je moja supruga baš ona prava

Muškarci i emocije, misterija o kojoj se piše, priča i nagađa. Dok neki tvrde da njihova osećanja nisu ni upola duboka kao kod žena, drugi veruju da ipak oni jače, više i snažnije osećaju.

Imala sam priliku da se kroz priče drugarica i nekoliko muških prijatelja susretnem sa rečenicom „da je na prvi pogled znao da će upravo ona biti njegova žena“.

Drugarice koje su govorile da su ovo čule od tadašnjih momaka, na kraju su ponele njihove prezime. Drugovi koji su mi ovo poverili, na kraju su se i oženili tim devojkama.

Ipak, kada sam svakog od njih pitala kako to zna i koja je razlika između privlačne i zgodne devojke sa kojom odmah poželi da uđe vezu i one za koju na prvi pogled zna da je ona prava, oni su mi kratko odgovarali sa „pa znaš, jednostavno, znaš“.

Jedan moj drug iz ranog detinjstva (to kažem zato što moram da naglasim da sam bila upućena u većinu njegovih ljubavi) jednom mi je predstavio devojku koja baš ni po čemu nije ličila na sve prethodne. Tek su počeli da se zabljavaju, a on mi je već šapnuo „ne znam kad, ne skoro, još smo mladi, ali, ona će biti moja žena“.

Ovaj niz se nastavio, moje široko muško društvo je proteklih nekoliko godina više puta ispalilo ovu rečenicu, dok su mi pričali o devojkama za koje nisam ni znala da postoje.

Pre nekoliko meseci Dejvid Bekam izjavio je da je kolegama i prijateljima rekao: „Vidite onu u kratkoj, crnoj haljini? Oženiću se s njom“ – i to dok je gledao spot Viktorije Bekam na TV-u.

Pitali smo oženjene muškarce – U kom trenutku ste bili sigurni da je vaša supruga baš ona prava? Evo šta ste nam rekli.

Nenad nam je odmah potvrdio ovo nepisano pravilo: „Prvog trenutka kada sam je video, sve mi je bilo jasno. Istina!“

„To je bila ljubav na prvi pogled i traje punih 46 godina“, složio se Milan.

„Kada sam je ugledao prvi put“

„U sedmom razredu osnovne škole“

„Od prvog dana.“

„Na prvi pogled.“

„U 8. razredu.“

Ipak, ima i onih kojima je trebalo malo više od prvog pogleda.

„Posle dužeg perioda, godina provedenih u braku.“

„Onda kada je bila spremna da se sa mnom bori kroz život.“

„Onda kad je najteže bilo, tad je bila uz mene. Moj jedini pravi prijatelj i večni drug. Pokazala pravu ljubav prema meni i svojoj porodici.“

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram