Otkrila je da je verenik vara i od toga napravila biznis

Foto:Screenshot/Instagram/diybreakup

Žena koja je otkrila da je verenik konstantno varao, mesecima pre zakazanog venčanja, podelila je javno signale koje je ignorisala, a od svog traumatičnog iskustva napravila je uspešan biznis.

Divajn Alen (31) iz Pensilvanije je jedna od osnivačica kompanije „d.i.y. BreakUp“ u okviru koje nudi podršku svima koji su morali da raskinu veridbe i venčanja posle prevare.

Divajn je ovu priču ispričala u seriji video snimaka na TikToku svoje firme deleći nekoliko primera ponašanja svog manipulativnog bivšeg dečka.

„Bili smo zajedno oko šest godina i 90 dana pre venčanja sam otkrila da me vara već šest meseci. Njegove poruke su greškom dospele na moj laptop i na njegovoj momačkoj večeri sam saznala da je meni i svojoj drugoj devojci slao identične poruke. Bukvalno je kopi pejstovao isto“, ispričala je ona u jednom videu.

Kada je saznala, raskinula je i otkazala venčanje. Umesto toga je otišla na koncert Bijonse i onda je uskočila u avion za Las Vegas sa svojim drugaricama. Preselila se i u novi stan, putovala je i krajem 2019. je pokrenula firmu sa prijateljicom.

„Život je sada mnogo bolji. Nadam se da su srećni“, priča u jednom videu misleći na svog bivšeg i njegovu drugu devojku sa kojom je ostao do danas.

https://www.instagram.com/p/CCn4pCGDzhd/

 

„Bilo je toliko crvenih zastavica koje sam ignorisala i mnogo stvari koje u našoj vezi nisu bile dobre“, otkriva Divajn.

Jedna od njenih „omiljenih scena“ je kad je bivši ležao u krevetu i gledao nešto na mobilnom. Stigla mu je poruka za koju se ispostavilo da je video sa grudima neke žene. Divajn mu je rekla da opet uđe u poruke i on je rekao da hoće, ali je kontakt broja s kog mu je poruka stigla ranije preimenovao u dobrog druga.

Pročitajte još:

„Rekao je da taj ortak vara svoju devojku s nekom devojkom s kojom su išli u školu, i da mu zato šalje te videe. Naravno da sam mu poverovala, nije mi ni trebalo dalje objašnjenje“, priča Divajn.

U drugom videu priča da ga je uhvatila kako dodiruje butine neke žene u baru u kom je trebalo da se sretnu sa prijateljima. Kad je video da je ušla, otišao je u toalet kao da je sve normalno.

„Nisam htela da ga odmah ispitujem, jer nisam želela da se blamiram i eksplodiram pred prijateljima, što je još jedna crvena zastavica“, priča ona. Kada su kasnije te večeri otišli kući pitala ga je ko je bila ta žena, a on je momentalno počeo da viče i optužio je da ga špijunira. Umesto da joj odgovori, rekao je da ne može da bude u braku s nekim ko mu ne veruje.

Divajn u svojoj kompaniji nudi emotivnu pomoć i savete ljudima koji su se našli u sličnoj situaciji  i to odlično naplaćuje.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram