Onlajn kalkulator otkriva koja veličina kondoma vam treba

Kondomi
Foto: Saint Laurent via Bestimage / Bestimage / Profimedia

Možda zvuči blesavo, ali brojna istraživanja su pokazala da da muškarci zapravo ne znaju koja im veličina kondoma zapravo odgovara i da često biraju prevelike ili male i zato ih i izbegavaju.

Hvala bogovima interneta što su napravili kalkulator za kondome. Rezultate možete filtrirati po dužini, širini kondoma, ali i materijalu.

Kad ne upotrebite filtere i dalje imate opciju da uporedite veličine svih proizvođača, a najbolje je da svoje mere (po upustvu na sajtu) unesete u tabelu i dobićete odgovor – koliki kondom vam odgovara.

Nijedan muškarac nije građen isto, zato jedna veličina kondoma ne odgovara svima.

Pročitajte još:

Standardna veličina kondoma zapravo je dosta veća od stvarne veličine polnog organa. Ipak, izbor kondoma u današnje vreme je zaista veliki i na našem tržištu mogu se pronaći manje i veće dimenzije, tako da nema bojazni da nećete pronaći pravu veličinu, prenosi Zadovoljna.

Jedna od neprijatnih situacija koja se može desiti kad kupite kondom napamet je ta da zbog prevelike veličine on sklizne s penisa i završi u ženi, a druga je kad je da pukne jer je mali, pa izazove iritaciju polnog organa.

Kako vam se takve stvari ne bi desile, vrlo je važno da kondom dobro prianja.

*

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram