„Nakon izlaska, dečko mi je poslao poruku koja me je frapirala“

Foto: Printscreen TikTok/fifihopes

Dečko je zahtevao da mu vrati 29 funti koje je potrošio na njenu hranu i piće.

Fiona Houp je priznala da je na sastanku shvatila da nema „romantičnu konekciju“ sa muškarcem i kada mu je to rekla preko SMS poruke, on joj je odgovorio tako što joj je poslao račun i zahtevao od nje da mu vrati novac koji je potrošio na nju.

U viralnom videu, Fiona je pokazala fakturu na kojoj su prikazani troškovi koje je dečko očekivao da će Fiona platiti – 17 funti za hranu i 12 funti za piće, što je ukupno 29 funti.

Fiona, koja je postavila video na TikTok pod korisničkim imenom @fifihopes, rekla je: „Ovo što gledate je faktura koju sam primila nakon neuspešnog dejta. Ne šalim se. Rekla sam mu da nemam romantičnu konekciju sa njim, ljubazno i ovo je odgovor. Rekao je da nije stvar u novcu, već u principu. Da li biste uradili ovo? Ja samo… ne mogu da verujem.“

@fifihopes Sorry mate, no refunds allowed 🤣 #firstdatefail #firstdatestories #datingstories2022 #moderndatingbelike #moderndatingishard #menbelikethat ♬ original sound - Fiona Hope

Devojka se našalila da „povraćaj novca nije dozvoljen“, a u komentarima je tvrdila da je zapravo nudila da plati nekoliko puta dok su bili zajedno, ali joj on nije dozvolio.

Ona je dodala: „Samo da razjasnim, nudila sam da platim nekoliko puta, a on je bio izuzetno uporan. Neću moliti da platim”.

Komentari na objavu su ipak podeljeni, jer su mnogi muškarci izdvojili vreme da pohvale Fioninog partnera kao „heroja“ zbog njegovih postupaka, dok su se mnoge žene šalile da će slati račune bivšim partnerima da nadoknade „izgubljeno vreme“.

Jedna osoba je rekla: „Oh, ako sada naplaćujemo izgubljeno vreme, moji bivši će uskoro dobiti pozamašan račun.“

Dok je drugi dodao: „Pošaljite mu račun za izgubljeno vreme, uključujući spremanje, transport, šminku, odeću, proizvode za stilizovanje kose, sve.“

***

Bonus video: Čuvari plaže, nekad i sad

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram