„Nakon 25 godina braka, na Fejsu sam otkrila šokantnu istinu o svom mužu“

Devojka telefon
Foto: - / Wavebreak / Profimedia

Ispovest koja liči na film.

Na društvenoj mreži Reddit osvanula je bolna ispovest jedne žene, koja je shvatila da je čitav njen život velika laž.

Naime, ona je otkrila da njen muž ima tajnu porodicu. S tim muškarcem, koji je otac njeno troje dece, u braku je već 25 godina i verovala je da su imali divan život zajedno.

Njen muž radi kao broker u osiguranju sa filijalama širom zemlje, tako da je često putovao. Jednog dana, kad je odlučila da otvori novi Fejsbuk nalog, ukucala je ime svog muža i otkrila njegov drugi profil sa drugim prezimenom.

„Ima verenicu sa kojom ima dvoje dece, oboje u ranim tinejdžerskim godinama“, objašnjava ona u objavi na Redditu.

„Moj muž je trenutno sa navedenom porodicom i znam da je to on jer je njegova najnovija objava fotografija njega i druge porodice na večeri. Apsolutno sam slomljena.”

Napisala je da nikada u životu nije toliko plakala i nazvala je sve „filmskim zapletom“.

„Skoro svaki deo mene želi da mu vrisne u lice i da ga kazni što mi je uništio život. Ali drugi deo mene želi da se pretvara da ne zna ništa. Zato što je naš život miran, on je dobar sa našom decom, on je glavni izvor finansijskih prihoda, on je pun ljubavi, ali je takođe sve to i drugoj porodici. Ne samo da bih napravila rupu u svojoj porodici, već bih otvorila i vrtlog za njih“, razmišlja ona.

Foto: Shutterstock

Nesrećna žena je u naknadnoj objavi otkrila da se suočila sa svojim mužem čim je ušao u stan.

„Počeo je da plače i da moli, i bilo je to, iskreno, patetično. Mislim, i ja sam plakala, ali sam odlučila da ga smatram patetičnom kukavicom zbog toga. Takođe sam stupila u kontakt sa drugom ženom. Objasnila sam joj situaciju i ona je bila jednako izbezumljena. Koliko sam razumela, ona je finansijski nezavisna od njega i ne dele imovinu. Rekla je da je razgovarala sa advokatom o tome kako da postupi“, otkrila je.

„Trenutno sam više besna nego tužna. Moja deca još uvek nemaju pojma, a najmlađi misli da muž samo više radi zbog poslovnog problema. Još uvek ne znam kako da im kažem da imaju dva polubrata i sestre“, završila je svoju ispovest.

***

BONUS VIDEO: Poznate mame u borbi za starateljstvo nad decom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram