Najveće tajne koje muškarci kriju od svojih žena

Par
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ko nekad u vezi nije sakrio neku tajnu? Istraživanja pokazuju da muškarci lažu više od žena - posebno kada razgovaraju sa ženama.

O čemu lažu? Neke tajne nisu toliko loše koliko se čine, a neke zaslužuju prisan razgovor s vašom dragom osobom. Evo nekoliko tajni koje muškarci čuvaju od žena i sami su ih priznali za 24sata.hr.

„Kada sam započeo vezu sa svojom devojkom, mojim se prijateljima ona uopšte nije svidela. Mislili su da je dosadna. I to nisu mislila samo dvojica mojih prijatelja, nego svi. Mislim da je problem bio u tome što se previše trudila kad je bila u njihovom društvu i što na početku nije bila svoja. Nakon što je provela više vremena s njima, svidela im se i sada se s većinom dobro slaže. Nikada joj nisam rekao da im se nije svidela, a i ne vidim razlog zašto bih joj to rekao“, priznao je Marko.

„U vreme kad smo se upoznali viđao sam se s jednom devojkom koja je uskoro prestala da mi se javlja. Ona mi je u stvari bila prvi izbor“, otkrio je Tomislav.

Pročitajte još:

„Često kad treba s nekim da razgovaram, obratim se mami, a ne svojoj supruzi. Nisam joj to rekao jer sam siguran da bi je to povredilo. Ona misli da sve prvo kažem njoj“, kaže Ivan.

„Moja žena ne kuva dobro. Zajedno smo 12 godina i nikada joj to nisam rekao. Nekako mi se ne čini primerenim da prigovaram njenom kuvanju. Možda joj je čudno što se često ponudim da ja kuvam, a možda misli da volim da kuvam više nego što to zaista jeste tako. Možda je i moja hrana grozna, pa oboje jedemo ono što nam se ne sviđa jer ne želimo povrediti jedno drugo. To je na neki čudan način i slatko, zar ne?“, pita se Josip.

„Prevario sam devojku s kojom sam bio pre svoje sadašnje devojke. Moja bivša nikad nije saznala da sam zbog prevare raskinuo vezu (nisam se mogao rešiti osećaja krivice), a ni moja sadašnja devojka ne zna za to, iako tvrdimo da jedno drugome govorimo sve. Ne bih želeo da pomisli da bih je ikada mogao prevariti ili da mi ne može verovati“, kaže Stipe.

„Svojoj verenici nikada neću reći s koliko sam žena spavao. Nije me to ni pitala, ali brinem se da bi me mogla pitati pre nego što se venčamo. Ne znam da li bih u tom slučaju izbegavao odgovor, lagao ili nešto treće, ali ne želim da zna brojku koja je iznad proseka. Kada sam spavao sa svim tim ženama, nisam razmišljao o tome da bih jednoga dana mogao upoznati nekoga za koga ću želeti da bude jedina osoba s kojom ću spavati do kraja života“, otkrio je Ante.

„Prijatelju kog poznajem ceo život kažem sve, čak i stvari koje ne zna moja žena. Mislim da bi moja supruga bila ljubomorna kada bi saznala da postoji osoba koja o meni zna više od nje, ali mislim da je dobro da imam tako dobrog prijatelja kojem se mogu poveriti. Naročito zato što puno toga o čemu razgovaramo ima veze s mojom ženom“, priznaje Igor.

*

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram