Najiskrenija ispovest Beograđanke: Posle svake prevare stigla me je kazna

Ilustracija, Foto: Shutterstock

Dok sam bila treća osoba u vezama nije me preterano zanimalo kako se osećaju devojke koje momci varaju sa mnom, a onda se situacija preokrenula.

S jednim dečkom sam počela da se viđam znajući da ima devojku. Na početku sam mislila da nam se taj seks dogodio slučajno i da će na tome ostati, ali onda smo ga ponovili još jednom, pa još jednom…

Na sreću, nisam se zaljubila, niti sam tražila da ostavi devojku zbog mene. Jednostavno smo se viđali povremeno, meni je u tom periodu tako odgovaralo, a izgleda i njemu. Imali smo jedno pravilo kog smo se pridržavali, a to je da ne pominjemo njegovu devojku i taj odnos je tako trajao mesecima.

A onda se jednog dana pojavio rekavši mi kako je ostavio devojku i da želi da bude samo sa mnom. Bila sam baš protiv toga, jer ono što je njoj radio, zašto ne bi i meni? Objasnila sam mu da nisam za vezu, kako bi bilo bolje da se vrati devojci ili već nađe drugu, ali da mi ipak ne možemo da budemo u pravoj vezi. Nakon kratke rasprave i sam je ukapirao da nam ne ide kao paru, te smo nakon par nedelja i prestali da se viđamo.

Posle par godina ponovo sam se našla u sličnoj situaciji. Izašla sam iz duge veze i počela sam da se viđam sa zauzetim dečkom. Kako za novo vezivanje nisam bila spremna, ovaj odnos mi je sasvim odgovarao.

Sve je teklo normalno, ako se uopšte ovako nešto tom rečju može nazvati, a onda mi je javio da je njegova devojka pronašla naše poruke u telefonu. Pomislila sam: „Ups, problem u najavi“, ali to se nije desilo – uspeo je nekako da „ispegla“ situaciju. Nikada ga nisam pitala kako, mada me je uvek zanimalo.

Mislila sam da to znači kraj za nas, kako će mu devojka disati za vratom, ali to se ipak nije dogodilo. Nastavili smo da se viđamo. Doduše bili smo oprezniji nego ranije.

U međuvremenu ja sam se zaljubila, ne u njega. Za promenu u slobodnog dečka, sa kojim sam ubrzo počela da živim, i tada sam prestala da se viđam sa prethodnim.

U trenutku kada sam saznala da me dečko vara, živeli smo zajedno oko godinu dana. On se tuširao kada sam mu uzela telefon i počela da pretražujem s kim se dopisuje. Između poruka sa drugarima i kolegama, jedan broj telefona se stalno ponavljao, a onda sam ušla u poruke i imala šta da vidim.

Broj je pripadao osobi s kojom me je varao. Iskreno, osetila sam se užasno. Pre svega sam bila razočarana jer nisam to čekivala od osobe s kojom živim, pa sam bila besna na sebe jer nisam primetila pre, a već u sledećem trenutku sam se stila da se isto ovako osećala ona devojka kada je pronašla moje poruke u telefonu tadašnjeg momka. Istog onog s kojim je živela i kom je verovala. Baš kao i ja.

Naravno, ostavila sam ga. A iako je rekao da će prekinuti sve sa tom devojkom, kako mene voli i kako mu jedino ja značim i činim ga srećim, pretpostavila sam da to momci inače pričaju kada dođe to te situacije, jer sam s jednim nastavila da se viđam i nakon što mu je devojka saznala za nas. A verujem da je imao istu priču kao moj dečko.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram