Najbolje seks igračke za početnike

Seks igračke mogu i te kako da začine stvari u krevetu, Foto: Tom Merton / Caia Image / Profimedia

Što ne biste probali nešto novo?

Kupovina seks igračke je zabavna, seksi i pokazuje da dajete prednost zadovoljstvu – da li svom ili zadovoljstvu svog partnera. Ali to takođe može biti i zastrašujuće, sa desetinama raznih oblika i bukvalno hiljadama modela koje možete izabrati.

Ne postoji „pravi“ način da odaberete svoju prvu seksualnu igračku, to je proces. Počnite tako što ćete razmotriti sa kim ga koristite i u kakvim senzacijama vi i vaši partneri već uživate. Zatim se zapitajte da li će ova igračka izazvati tu radost? Ako ne, pronađite onu koja hoće!

Seks igračke povećavaju zadovoljstvo unoseći nove oblike stimulacije koji prevazilaze prste, jezike i još mnogo toga. Dugo su bile zavučene u uglovima noćnih ormarića, a ako niste znali, došlo je do renesanse igračaka u poslednjih nekoliko godina kada su ljudi počeli da uživaju u svojoj seksualnosti.

Igračke nikada ne zamenjuju drugu osobu, već poboljšavaju iskustvo. Oni su portal za strast, koji pomažu u pronalaženju novih načina da se uzbudite i oslobodite. A kada se koriste sa partnerom, dokazano je da skoro trenutno poboljšavaju komunikaciju i seksualno zadovoljstvo.

Ono što je posebno važno jeste da vaše igračke budu sigurne. Kupujte svoje proizvode od pouzdanih izvora, i potražite neporozne materijale kao što su medicinski silikon i nerđajući čelik. Lako se čiste i trajaće godinama, a otkrivamo sa kojim je to igračkama dobro da počnete – bilo da ste sami ili sa partnerom.

Lubrikant

Lubrikant je prvi korak za sve i predstavlja tajnu odlične igre. Smanjuje trenje i tako ga je zabavno koristiti. Preporučujemo da se držite podalje od maziva na bazi ulja, jer su neuredni, mogu da iziritiraju i nisu bezbedni za kondome. Umesto toga, probajte lubrikante na bazi vode ili silikona. Na bazi vode je svestraniji i može se koristiti sa kondomima i silikonskim igračkama. Neće zaprljati vaše posteljine i lako se čisti. Maziva na bazi silikona su luksuzna, dugotrajna i vodootporna – ali će uništiti silikonsku igračku.

Vibratori G-tačke

Ako volite penetraciju, vibratori G-tačke su zabavan način za postizanje orgazma. Oni su posebno zakrivljeni tako da mogu da dsegnu predeo G-tačke (a takođe funkcionišu kao obični vibratori, tako da i dalje možete da ih koristite na klitorisu ili bilo kom drugom mestu gde se osećate dobro).

Eksterni vibratori

Koristite spoljne vibratore po celom telu i zabavite se tražeći nova mesta za zadirkivanje, kao što su bradavice, vulve i oko glave penisa. Oni su savršeni za početnike, pružaju snažne vibracije i vrhunce kroz spoljašnju igru. Njihova mala veličina ih čini vrlo zgodnim i pruža preciznu stimulaciju. Takođe, ako ste novi u ovome, obavezno kupite onaj sa nekoliko različitih intenziteta vibracije, tako da možete postepeno da se navikavate.

Vibratori zeke

Zečevi su savršeni za stimulaciju više unutrašnjih i spoljašnjih erogenih zona u isto vreme. Savršen izbor za početnike je definitivno onaj manje veličine, tako da postepeno možete napredovati – ukoliko za to ima potrebe. Takođe je dobro nabaviti i onaj koji je potpuno vodootporan i punjiv tako da nema potrebe za zalihama baterija.

Klitoralni vibrator

Klitoris je ključna oblast za seksualno zadovoljstvoe. Klitoralni vibratori ga direktno stimulišu, što može dovesti do intenzivnih orgazama koji se brzo dešavaju. Istraživanja su pokazala da za skoro 75% žena sam penetrativni seks neće dovesti do orgazma, a 83% treba klitorijalnu stimulaciju da bi došlo do toga. Klitoralni vibrator može biti jedan od načina da dođete do većeg uzbuđenja i veće šanse za orgazam. Još jedna dobra stvar je da su uglavnom dizajnirani tako da mogu da se koriste nesmetano i tokom odnosa sa vašim partnerom, a vibracija će prijati i jednom i drugom.

Vibracioni prsten

Ako ste radoznali i želite da probate nešto novo zajedno, razmislite o prstenu za penis. Napravljen od mekog silikona, ovaj vibrirajući prsten klizi preko penisa, blago ograničavajući protok krvi kako bi omogućio duže i tvrđe erekcije. Motor može da dovede orgazmičke vibracije do klitorisa i samim tim ovo iskustvo diže na viši nivo.

Igračkice

Ako želite da svom seksu dodate dimenziju igre moći, ne morate da idete na punih 50 nijansi. Počnite polako dodavanjem nekoliko igračaka. Jednostavan povez za oči sa kožnom kopčom ili par lisica od veštačkog krzna od nerca mogu trenutno poboljšati vanila seks, stavljajući jednog partnera na milost i nemilost drugom. Uklanjanjem mogućnosti da vidite ili se krećete, možete da zadirkujete i mamite sve što želite. Probajte da eksperimentišete sa teksturama, temperaturama i igračkama dok ne zamole za oslobađanje.

***

Bonus video: Prosidba na fudbalskom terenu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram