Ove Srpkinje doživele su da ih muž prevari s najboljom drugaricom – evo šta su uradile

Seks Foto: Shutterstock

Prevara u braku ili vezi se smatra jednom od najgorih i najbolnijih izdaja. Ako tome dodate da je treća osoba vaša najbolja drugarica, situacija postaje skoro pa nepodnošljiva.

Bol, izdaja, milijardu pitanja, patnja, osuda, mržnja, a verovatno i još neka emocija, sve ovo zajedno u jednom loncu je više nego što bilo ko može da podnese. A ipak, preživi i vremenom nastavi dalje. Ali šta ako je ta treća osoba neko koga odlično poznajete, neko ko je blizak vama i vašoj porodici, neko ko je praktično vaša druga porodica? Šta ako je taj neko vaša najbolja drugarica?

Kad otkrijete da vas je vaš partner, osoba koju ste odabrali za životnog saputnika, prevario sa najboljom prijateljicom, to je trenutak kada se svet koji poznajete ruši. Poverenje, ljubav i sigurnost postaju nepoznanice. Kao rukom su u istom trenutku odnesene dve osobe koje su vam bile najbliže, kojima ste poverili sve tajne i sa kojima ste prošli i najteže i najlepše trenutke.

Ove veze ostavljaju iza sebe emocionalne oluje i ožiljke koje je teško ukloniti, a posledice mogu biti burne i nepopravljive.

U anketi na našoj Fejsbuk stranici pitali smo žene iz Srbije šta bi uradile kad bi saznale da njihov muž ima aferu s njihovom najboljom drugaricom.

Od odgovora koje smo dobile, a koji su se kretali od duhovitih do ogorčenih i besnih, posebno su se izdvojila dva – iz ličnog iskustva.

Jedna je Slavica koja je napisala kratko i jasno: „Ja joj ga dala. I srećna sam zbog toga“.

Druga je Biljana čija je priča dokaz da se u životu sve vraća: „E pa ja sam joj ga i dala, živi sa njim u paklu vara je na sve strane, a ona nema je četrdeset kila. Žalosno.“

Treća je Nevena, koja nije bila toliko miroljubiva: „Ja sam izlupala pola stana“.

A evo kako su ostale učesnice naše ankete rešile ovu hipotetičku životnu dilemu:

„Dala mu čitulju u novine… Takav muškarac ne bi mogao da bude sa mnom, jer svaka žena treba da poznaje u dušu svog muža, kao i drugarice… Ali, hajde, da odgovorim na pitanje, kao prvo da je takav, rešio bi me muka, pa neka ga „najbolja“ drugarica uzme… tako će i nju prevariti sa nekom drugom… dok ne naleti na jednu koja će mu je*ati mater za sve što je pre nje radio.“

„Ostavila bih ih da budu zajedno jer su oboje bedni i zaslužuju jedno drugo.“

„To ništa nije novo, samo žene ćute da ne bi rasturile brak. Nema više pravoh drugarstava ni poverljivih ljudi.“

„Oteraš i eliminišeš oboje iz svog života.“

„Dala oglas u novine: dana tog i tog, sahranjuje se moj muž taj i taj.“

„Poželim im sreću a ja idem napred sama i ne verujem nikome.“

„Na svu sreću, to nije moguće, jer su i moj suprug i moja najbolja drugarica čestiti i dobri ljudi.“

„Kumovala na venčanju.“

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram