Mladoženja na svadbi pred svima otkrio ko je spavao s mladom

neverna mlada
Foto: Dan Galic / Alamy / Profimedia

Iako je znao da verenica uveliko švrlja, odlučio je da se venčaju. Onda je na svadbi šokirao sve jer je otkrio s kim mlada spava i – otišao.

Venčanje bi trebalo da bude dan pun veselja i ljubavi, a često ga još lepšim učine govori koje drže kum, kuma, prijatelji, mladenci… Ipak, jedan mladoženja iskoristio je taj trenutak da svima objavi kako mu supruga nije bila verna – ali da nisu bili verni ni prijatelji. Momak pod imenom Šon, koji je bio među zvanicama, ispričao je u emisiji Grejema Nortona kako je sve izgledalo.

Naime, ceremonija je prošla bez ikakvih problema, a kada je krenulo slavlje, svi su počeli da drže kratke govore. Na red je došao mladoženja koji je prvo rekao: „Igraćemo jednu igru.“

Kazao je svim gostima da ustanu, okrenu tanjire ispred sebe i pronađu crvenu nalepnicu. Onaj ko je nije pronašao morao je dan sedne, pa su tako ostali da stoje samo osmorica muškaraca.

Mladoženja je potom svima poručio da obrate pažnju na te muškarce koji su ostali da stoje i glasno rekao:

„Svi su spavali s mojom suprugom od kada smo se ona i ja verili. Ja sada odlazim i tražiću poništenje ovog braka.“

On je tad pokupio svoje stvari i izašao iz prostorije bez ijedne reči. Malo je reći da su gosti ostali u potpunom šoku. Ipak, misterija je kako je mlada reagovala šta se dalje događalo, prenosi britanski San.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram