Mladenci iz Novog Sada su zaustavili saobraćaj, a svima je za oko zapao jedan čudan detalj

Oleg Baliuk / Alamy / Alamy / Profimedia

Romantično ili opasno?

Fotografije sa venčanja su jedna od najlepših uspomena, a njih ćete sa svojim najbližima gledati iznova i iznova, tokom godina, bezbroj puta. Moderni mladenci se sve više opredeljuju da odu na speficifična mesta za slikanje ili na ona koja im bude uspomene i emocije.

Fotografiju sa venčanja nepoznatog para iz Novog Sada, osvanula je na društvenoj mreži Instagram, a ubrzo postala pravi hit. Zbog nje se na pomenutoj društvenoj mreži povela prava debata. Naime, na fotografiji vidimo mladence kako šetaju po sred ulice, zbog čega su na kratko zaustavili saobraćaj.

View this post on Instagram

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

Pored neminovno romantičnog prizora mladenaca koji se drže za ruke u suton, jedan detalj je izazvao posebne simpatije. Na fotografiji se pored zaljubljenog para našao i stariji gospodin, koji je vukao kofer u ruci, a deluje kao da su on i mladenci uspeli da razmene po neku lep reč i nasmeju jedni druge.

Sad se svi pitaju zašto gospodin na fotografiji vuče kofer pored mladenaca? Da li je slučno upotpunio ceo događaj ili je uz par baš on metafora za put ka nepoznatom i uzbudljivom?

U komentarima ispod slike poveo se pravi „mali rat“. Dok su jedni negodovali zbog blokiranja saobraćaja, drugi su bili oduševljeni prizorom.

„Ova slika je nešto najlepše što sam videla u poslednje vreme! Toliko je lepa, spontana, srećna… Saobraćaj se zaustavlja iz milion razloga, ovo je bar najlepši“, „Pišite šta hoćete, ali jedno je sigurno, ova slika je predobra, a biće za koju godinu kultna i legendarna“, „Koliko lepa fotka, živela ljubav“, samo su neki od komentara.

S druge strane bilo je onih koji i nisu bili toliko oduševljeni prizorom.

„Čemu ovo?“, „Em što su blokirali saobračaj, rizikuju i živote, „Kao da se do sad niko nije venčao, ali oni hoće da su interesantni“, „Bezveze koče saobraćaj“, „Dajem im tri meseca“, bili su neki od negativnih komentara, prenosi Luftika.

Šta vi kažete na ovu fotografiju, kako se vama dopada?

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram