Mislili smo da slavni pevač ima kul brak, a on dete hteo da nazove po ljubavnici

Foto: Printscreen/TikTok/sumnerstroh

Seks afera koja je sve šokirala.

Ovih dana pevač grupe „Maroon 5“, Adam Levin, zasigurno ne spava mirno. Instagram zvezda Samner Stroh objavila je video u kojem javno priznaje da je imala s njim aferu koja je trajala skoro godinu dana.

Da bi potkrepila svoju priču, objavila je i niz skrinšotova njegovih poruka koje joj je slao putem Instagrama. Rekla je da su nakon te afere izgubili kontakt, a da joj se on javio u porukama i pitao je može li svoje dete nazvati po njoj.

@sumnerstroh embarrassed I was involved w a man with this utter lack of remorse and respect. #greenscreen ♬ original sound - Sumner Stroh

Samner, koja ima više od 360.000 pratilaca na Instagramu, snimila je video za TikTok i priznala da se u vezi te afere poverila nekim svojim prijateljima, a jedan od njih odlučio je da proda skrinšotove tabloidima.

Foto: SBJ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U videu otkriva da se s Adamom viđala godinu dana, ali nije otkrila u kojem vremenskom periodu. Adam je inače u braku s manekenkom Victoria‘s Secret“ Behati Prinslu.

„Imala sam aferu s muškarcem koji je oženjen za manekenku Victoria‘s Secreta. Tada sam bila mlada, naivna i, iskreno govoreći, osećala sam se iskorišćeno“, priznala je u videu.

Levin i Behati su u braku od 2014. a ovog meseca su objavili da čekaju treće dete. Već imaju dve ćerke od četiri i pet godina.

„Ok, ozbiljno pitanje. Dobiću još jedno dete i ako bude dečak, stvarno ga želim nazvati Samner. Slažeš li se s tim? SMRTNO sam ozbiljan“, glasila je jedna od poruka.

Takođe je pokazala i niz zavodljivih poruka koje je dobila sa profila koji izgleda kao da je Adamov.

***

Bonus video: Čuvari plaže, nekad i sad

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram