Misli koje prolaze kroz glavu muškarcima kada vide golu ženu: Obratite pažnju na poslednju jer baš ona oslobađa

Foto: xPACIFICA / Alamy / Alamy / Profimedia

Da li golo žensko telo zaista "hipnotiše" muškarce i šta im zapravo prolazi kroz glavu kad nas vide obnažene?

Mnoge žene misle da njihovi partneri samo razmišljaju o nesavršenstvima kada ih vide nage, ali istina je da oni ni ne vide ono što mi žene smatramo za mane. Zadovoljna.hr prenosi šta momcima prolazi kroz glavu u tom trenutku.

Ostani kul

Foto: GADE / Backgrid USA / Profimedia

Kada se žena skine pred muškarcem, bez obzira na to koliko je već puta video taj prizor, sve u njegovom telu „podivlja“. Ubrzaju se otkucaji srca, krv se sjuri u prepone, zbuni se pa ne može ni trezveno da razmišlja.

Ne želi da ostavi utisak da nikad pre nije video golu ženu zbog čega se trudi da ostane kul i pribran. A zapravo bi najradije počeo da viče od sreće i uzbuđenja.

Izdrži legendo

Muškarci postižu orgazam brže od žena što ne znači samo da moraju dodatno da se potrude nego i da odgode sopstveno zadovoljstvo zbog zadovoljstva žene. Zato, iako bi najradije divlje vodili ljubav, ponekad moraju da pribegnu sporijem ritmu uz koji će, bar se tako nadaju, uspeti da dožive vrhunac u isto vreme.

Kad bih bar znao šta želi da uradim

Nemojte se plašiti da muškarca malo usmerite. Biće im mnogo lakše kada im date povratnu informaciju. Šapnite im šta želite, pomerite im ruke gde želite da budu, preuzmite kontrolu i pokažite šta vas uzbuđuje.

Muškarce jednostavno preplavi osećaj zahvalnosti kada ženu vide golu.

Zbog čega bi ona uopšte mogla da se oseća nesigurno

Foto: DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

I muškarci imaju svoje nesigurnosti, ali i dalje teško razumeju ženske „kočnice“ kad su tako očarani ženskim telom. Ako žena prekriva grudi rukama, sakriva se ispod pokrivača i ne može potpuno da se opusti, pravi muškarac učiniće sve da to promeni i da je navede da se oseća dobro. Te nesigurnosti muškarcima zapravo ne smetaju, ali još im je draže kad im žena ponosno pokazuje svu svoju lepotu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram