Male laži su ključ sreće, ako verujete Džejmiju Oliveru

Ljubav i seks 04. maj 202023:34 > 23:35
Džejmi i Džuls; Foto: Retna/Photoshot / Avalon Editorial / Profimedia

Slavni kuvar Džejmi Oliver (44) i njegova supruga Džuls (45) uskoro će proslaviti 20 godina braka. Zajedno su još od tinejdžerskog perioda, imaju petoro dece, a njihova ljubavna priča zvuči kao bajka. Naravno da nije.

Džejmi i Džuls upoznali su se kad je on imao samo 17 godina i od tad su nerazdvojni.

„Krenuo sam te noći da je odvezem kući i tresnuo sam u drugi auto. Mislim da me je žalila. Pomislila je: Ako ovako vozi, sigurno mu je potrebna podrška u životu“, pričao je Džejmi kroz smeh kasnije, kad je već bilo jasno da u Džuls jeste našao najveću životnu podršku.

Venčali su se 2000. i postali roditelji danas 18-godišnje Popi Hani, 17-godišnje Dejzi Bu, 11-godišnje Petal Blosom, devetogodišnjeg Badija Bera i trogodišnjeg Rivera Roketa. Dve bebe su, nažalost, izgubili u trećem mesecu trudnoće, a Džuls je nedavno izjavila da bi volela i šesto dete, „dok još može“.

Džejmi i Džuls Oliver; Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

U njihovom zajedničkom životu smenjivali su se blistavi i mračni momenti, ali su sve prepreke uspešno prevazilazili oslanjajući se na snagu i povezanost svoje porodice. Džejmi je voleo da spomene kako je tako dobro razdvojio posao od porodičnog života, da Džuls i ne zna šta on radi. Ipak, bila je uz njega i dok je gradio imperiju, i kad se ista survala, a „goli kuvar“ proglasio bankrot.

„Svi su slomljeni i treba nam odmor. Sve što sam ikada želela bila su deca i kućni život. To sam ja“, rekla je Džuls tada. Ona je, inače, dizajnerka odeće za decu, a u mlađim danima bavila se i manekenstvom.

Sada je svaka njena objava u vezi sa njihovom ljubavlju i porodicom, a i svakim zajedničkim nastupom u javnosti ostavljaju utisak idealnog para. Međutim, nikad nije sve tako idealno, i oni su u svom braku prolazili kroz gomilu iskušenja, izazova, nesigurnosti, problema, strahova…

„Proveriću njegov mejl, proveriću njegov Twitter, pa čak i telefon. Uvek sve izgleda u redu. On kaže da sam jako ljubomorna, ali ne mislim tako. Imam za to razloga“, rekla je Džuls svojevremeno.

I Džejmi je priznao da su zapinjali u problemima, da ga je opterećivalo što „ona uvek brine zbog nečega“, kao i da ga je optuživala da ju je prevario, što on, kako kaže, nikad ne bi učinio.

Pročitajte još:

„Supruga me je optužila da je varam, jer sam jedno vreme nestajao i vraćao se kući zelenih kolena. Zapravo sam brao povrće“, ispričao je Oliver u svom maniru.

No, kao što dodavanjem jednog začina ume da jednostavno jelo pretvori u specijalitet, čini se da je u međuvremenu otkrio tajni sastojak za mir u braku. Male, bele laži.

„Uveravam vas, one su apsolutno esencijalne u dugom braku. Trudim se da ne lažem, ali suptilne, nežne, bele laži su generalno ključ za mnogo srećniji život“, tvrdi Oliver.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram