Ljubav najlepšeg poznatog para krije priču o vereničkom prstenu na njegovoj ruci

Phoebe Bridgers, Paul Mescal,
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Smuvali su se preko društvenih mreža.

On je glumac kog pamtimo iz serije „Normal people“, ona je kantautorka, oboje imaju manje od 30 godina i tako su kul. U njihovom slučaju ta strana reč „kul“ nije potcenjivačka. Navodna veridba Pola Meskala i Fibi Bridžers je jedan od boljih šlagova na torti veza poznatih.

Prvi dokaz o zbližavanju između Pola i Fibi stigao nam je sa Twittera gde je ona napisala: „Završila sam Normalne ljude i sad sam tužna i napaljena, oh čekaj“. Iako je njen tvit bio jedan među hiljadama sličnih, Pol Meskal joj je odgovorio sa – zvanično sam mrtav. I tim flertom je sve počelo.

Njih dvoje su počeli da se dopisuju i ćaskaju, ali s obzirom na to da je tada bila 2020. i da je on živeo u Evropi, a ona u Americi, zbog koronavirusa im je bilo nemoguće da putuju. Prvi susret su zapravo imali u lajvu na Instagramu za magazin Wonderland i ono što ćete videti u videu ispod ne treba mnogo komentarisati – oboje prosto zrače zaljubljenost.

Malo posle toga su i zvanično postali par i to omiljen među poznatima, posebno zbog toga što ne kriju koliko se vole i smisla za humor koji plasiraju na društvenim mrežama.

Phoebe Bridgers, Paul Mescal,
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

U prvoj objavi na Instagramu na kojoj su zagrljeni Fibi je napisala „videla sam mu pišu“ i tu objavu je lajkovalo više od pola miliona ljudi.

Od tada su se pojavljivali zajedno na nekoliko javnih događaja, a dok je ona na pisti u Los Anđelesu predstavljala novu Gucci kolekciju Pol je sedeo u prvom redu.

Gucci
Gucci revija, Foto: Amy Sussman / Getty images / Profimedia

A onda su se navodno i verili. Iako zvanične potvrde nije bilo, o njihovoj veridbi i vereničkom prstenu se priča od proleća. Ako bolje pogledate sliku, verenički prsten ne nosi Fibi Bridžers već Pol Meskal i to je sve što treba da znate o tome zašto su toliko omiljeni.

Pol Meskal
Foto: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia

Drže se samo svojih internih pravila i izgleda da je to jedini recept koji radi i kog bi zapravo svi trebalo da se držimo.

Pol Meskal
Foto: Image Press Agency / Alamy / Alamy / Profimedia

***

Bonus video: Televisa presenta – prelepa Srpkinja Marija je buduća zvezda Meksika

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram