Ljubav koja je svetu srušila iluziju o Džuliji Roberts

Džulija Roberts
Foto: Pictorial Press Ltd / Alamy / Alamy / Profimedia

Džulija Roberts danas puni 53 godine. U zenitu karijere imala je buran ljubavni život, a jedna veza je dosta poljuljala njen imidž "američke slatkice".

Džulija je flert sa sadašnjim suprugom Danijelom Moderom počela dok je bila u tada četvorogodišnjoj vezi sa glumcem Bendžaminom Bretom. Danijel, koji je bio kamerman na setu filma „The Mexican“, s druge strane je bio u braku, ali mu to nije smetalo da započne aferu sa Džulijom.

Pošto ju je uhvatio u prevari, Bret i Džulija su raskinuli i to na ne baš lep način. Glumica je tvrdila da je ona izašla iz veze jer Bret nije hteo da se skrasi, a izgleda da je istina bila potpuno suprotna – on je hteo brak i decu a ona je to odbijala. Ni za Danijela Modera stvari nisu išle glatko – njegova supruga Vera je podnela zahtev za razvod čim je saznala za prevaru. Radar Oline je tada pisao da je Džulija Robert platila Veri 100.000 dolara da ne odugovlači razvod sa Danijelom.

Džulija Roberts
Foto: Ghosty / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U tom periodu američki mediji su Džuliju nazivali „rasturačica brakova“, ali nju nije bilo briga. U tom periodu je čak usnimljena u majici sa sloganom „A Low Vera“ a kod Opre Vinfri kasnije je izjavila da „stoji iza majice koju je nosila“ jer mediji dramatizuju te stvari do ludila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by EVOKE (@evokedotie) on

 

I to nije bio prvi put da je Roberts garderobom slala poruke. Kada je u prošlosti raskinula veridbu sa Kiferom Saterlendom jer je saznala da ju je varao, utehu je potražila u zagrljaju njegovog najboljeg druga – Džejsona Patrika.

Veče kad je bilo zakazano njeno i Kiferovo venčanje se pojavila na snimanju u Patrikovoj majici i s njegovom bejzbol kapom.

Džulija i Kifer
Foto: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Moder i ona su se venčali 2002. godine i dobili su troje dece.

Džulija Roberts
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

U podkastu Gvinet Paltrou Džulija je otkrila da joj je suprug i dalje omiljeno ljudsko biće iako se šuškalo da ga je u aprilu ove godine izbacila iz kuće.

*

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram