Kupila je dečku seks lutku da je odmeni kad njoj nije do seksa

Foto: TikTok/babychar69xx

Seks lutka im promenila život.

Lepo je u vezi znati da vas partner želi i to vrlo jasno pokazuje, međutim 23-godišnja Šer Grej zatekla se u problemu jer njen partner ima konstantnu potrebu za seksom.

Portal LADbible prenosi da je devojka po imenu Šer pribegla lukavom rešenju i kupila seks lutku koja liči na nju jer ona sama ne može da isprati libido libido svog dečka Kaluma.

@babychar69xx Phahahahaha, you know where to go …. 😉 #fyp #foryou ♬ we are all confused - cindy lu ❥

Lutka je u međuvremenu dobila ime Di, a pomogla je paru da probije nove granice i da istraži seks u troje.

„Razgovarali smo o tome kako začiniti stvari u spavaćoj sobi, pričali o seksu u troje ili četvoro, ali sam se na kraju povukla jer sam se uplašila da bi prizor Kaluma s drugom devojkom kod mene izazvao ljubomoru.

Nedugo nakon toga smo doneli odluku da kupimo seks lutku i to rešenje je definitivno poboljšalo naš seksualni život. Budući da Kalum ima izuzetno visok libido, sada ima nju kada ja nisam raspoložena“, kazala je Šer te se pohvalila da se lutka i finansijski debelo isplatila.

Naime, Šer i Kalum su u međuvremenu pokrenuli svoj profil na „OnlyFans“, napustili svoje stare poslove i ubrzo stigli do dve hiljade pretplatnika.

Par sada od tog biznisa zarađuje 70 hiljada funti mesečno (oko 80 hiljada evra), a Di se pokazala kao pravi hit među njihovim obožavaocima.

Šer i Kalum inače tretiraju Di kao pravu osobu – oblače je u donji veš i haljine, vode je na vožnje automobilom i sa njom gledaju televiziju.

#related-news_0

Bonus video: Poznate Lepotice i zveri

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram