„Kako sam se zaljubila u beskućnika ispred supermarketa“

Foto:printscreen/tiktok./@jasminegrogan1

Ljubav na prvi pogled desila se ispred supermarketa.

Video TikTokerke Džasmin je postao viralan u poslednjih nekoliko dana kada je sa svojim pratiocima podelila neobičan događaj iz njenog života.

Za oko joj je zapao jedan beskućnik ispred supermarketa kojem je pokušala da pomogne. Nekoliko godina kasnije, Džasmin i njen partner su dobili dvoje dece.

Ona mu je, kada ga je prvi put videla, ponudila nešto novca. Makolej Marči je odbio njenu ljubaznu ponudu, a umesto toga joj pomogao da unese kese iz kupovine u svoj auto.

Foto: Screenshot TikTok/ jasminegrogan1

„Jednog dana srela sam beskućnika kod supermarketa. Ponudila sam mu novac, ali on nije hteo da prihvati. Ušla sam u supermarket po namirnice, ali nisam mogla da prestanem da mislim na njega. Izašla sam napolje i pitala ga da li mogu ipak da mu pomognem nekako, ali je rekao da ne. Pitao me je da li meni treba pomoć oko nošenja cegera do taksija koji me je čekao. Rekla sam ‘da’. Pitala sam ga da li želi da mu donesem nešto za jelo. Bilo mu je nelagodno, ali je ipak odgovorio potvrdno, pa smo izašli zajedno na večeru“, ispričala je Džasmin u svom videu.

@jasminegrogan1 Reply to @songareum02 was the best decision I ever made🤍#myman #homeless #foryoupage #fiance ♬ Photograph - Ed Sheeran

Romansa se dalje razvijala tako što što mu je Džasmin uzela hotelsku sobu i mali telefon kako bi ostali u kontaktu jer su na večeri dugo razgovarali o njegovom životu i povezali se.

Zatim je usledila kupovina nove garderobe, pronalazak posla, i Jasminina ponuda da par dana prenoći u njenoj kući, međutim par dana je prešlo u nekoliko nedelja, a nedelje su se pretvorile u godine, pa tako sada imaju i dvoje dece i dom pun ljubavi.

„Nikad ne znate šta život može da vam donese, ja sad imam prijatelja i partnera kakvog nisam sanjala da ću imati“, rekla je.

***

Bonus video: Prosidba na fudbalskom terenu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram