Istina koju moraju da čuju ljubavnice oženjenih muškaraca

Foto: Shutterstock

Na osnovu ličnih iskustava, izvučeno je pet činjenica koje bi trebalo da zna svaka devojka koja se zaljubi u oženjenog muškarca.

Dakle, zaljubila si se u oženjenog čoveka. Neko te naziva ljubavnicom, neko devojkom, ali u tvojim očima vaša veza ima mnogo veći značaj i važnost od prolazne faze. Zaljubljivanje u oženjenog muškarca se dešava skoro svuda, u svim kulturama, starosnim grupama, nacionalnostima, religijama i nivoima obrazovanja.

Uprkos činjenici da je ovaj scenario neetičan, nemoralan i da će zagarantovano naneti bol svima koji su uključeni, mnoge inače pametne, obrazovane, samostalne, neudate žene se nekako zapetljaju u upravo ovom odnosu.

Već znate da je ovo priča koja se ne završava dobro. Jasno je da nemamo uvek kontrolu nad emocijama, pogotovo kada se javi jaka veza između dvoje ljudi, ali svakako vi treba da  budete osoba koja odlučuje kako će se postaviti u celoj situaciji.

Foto:Shutterstock

Ako ste voljni da koristite samo romantični način razmišljanja „srodne duše“ ostaćete zaglavljeni u emocionalnoj aferi sa oženjenim momkom. Jedini način da jasno vidite stvari je da preformulišete svoju vezu. Možda ste maštale ili se pitale kako izgleda avantura sa nedostupnim muškarcem i treba vam znak da ne radite to. Ili ste možda bile u ovom odnosu, a sada se pitate zašto se on povukao.

Bilo kako bilo, sajt YourTango je iz iskustava žena  izvukao pet istina koje se odnosei na takvu situaciju.

#related-news_1

Molite se, meditirajte i dajte sve od sebe da budete otvoreni za novu perspektivu, jer ovo je vaša šansa da sebi napišete srećniji kraj, umesto da odbacite svoju romantičnu budućnost tako što ćete biti zaljubljeni u oženjenog muškarca. Dakle, pre nego što se previše vežete da postanete njegova doživotna ljubavnica, evo 5 istina koje biste trebali znati o vezi sa oženjenim tipom.

Nema ničeg posebnog u razaranju već raspadnutog braka

Možda deluje primamljiva pomisao da ste „posebnije“ od njegove žene; lepše mlađe, zgodnije – sve što on već kaže. Ali ako je već jednom nogom „izašao kroz vrata“, a to je slučaj sa većinom muškaraca koji na kraju napuste svoje žene – vi ste uglavnom – najbliži izlaz. Ovaj muškarac se može na kraju ponovo oženiti, ali retko kad za prvu ženu koja mu pruži zgodan izlaz.

Postaćeš „muškarac“ u vezi

Ako si u ranoj fazi afere, u ovaj deo ćeš teško poverovati. Na kraju krajeva, on je taj koji luduje za tobom i osvaja te, zar ne? U početku nisi ni bila toliko zainteresovana da budeš druga žena. Međutim, ta dinamika ne može trajati. Ti si dostupna, ali on nije. On je taj koga je teško dobiti. Na kraju ćeš se osećati nesigurnije i imaćeš manje poverenja u njegova osećanja, a verovatno će početi i da ti deluje kao da si ti ta koja ga juri.

Foto:Shutterstock

Zaustavljaš život zbog fantazije

Čak i ako zaljubljenost nikada ne preraste u fizičku vezu, ona i dalje može biti štetna. Nemojte biti „žena sa posla“ koja putuje sa oženjenim šefom ili se zaljubljuje u oženjenog kolegu. Zaslužujete da budete centar nečijeg života, a ne da kupite mrvice.

Za loš brak je potrebno dvoje

On je igrao ulogu u svom „lošem“ braku i nikada nećete saznati celu istinu. Ako je njegova žena „luda“, „posesivna“ ili „kontrol-frik“, to može biti zato što on ima istoriju neprikladnog ponašanja sa prijateljicama i saradnicama. Ili možda ima druge probleme koje je lako sakriti od ljubavnice, ali bi isto uništili vaš odnos, kada bi prerastao u pravu vezu.

Njemu je njegov život u redu takav kakav jeste

Neki muškarci biraju ženu koja je kao pčelica radilica; ona je tu da njemu bude dobro, tako što drži ceo dom na sebi. A on, misli da ima pravo da skrene sa puta, obično sa uzbudljivijim ženama koje ne zaviruju u kuhinju. Iako on to skriva, prihvatite da je zapravo takav. Nećete ga promeniti. Sviđa mu se buran život. On ne želi da se oženi vatrenom lepoticom, i sve dok njegova žena radi svoj posao, gaji decu i ćuti, on će biti zadovoljan što deli dobre trenutke sa vama – ali ne mnogo više od toga.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram