Imala sam uzbudljivu noć s bivšim, a verena sam: Da li treba da priznam prevaru

Foto: M-Production / Alamy / Alamy / Profimedia

"Imala sam najbolju noć u životu".

„Udajem se sledeće godine, ali napravila sam nešto ludo i ne znam šta da radim.

Bivši dečko mi se javio pre nekoliko nedelja i našla sam se s njim na piću. Seksualna hemija je uvek bila sjajna među nama i noć smo proveli u neverovatnom seksu“, počela je svoju priču jedna anonimna žena, a prenosi Mirror.

Kad se sledećeg jutra probudila, osećala se loše zbog onoga što je uradila, ali je s druge strane imala najbolju noć u svom životu. Sada počinje preispitivati svoju vezu sa verenikom, pa za je za savet pitala ljude sa Interneta.

„Mislim da se ne možeš udati ako postoji sumnja. Ako si spavala s bivšim, onda mislim da moraš da budeš iskreni prema sebi. Takođe mislim da moraš da budes iskrena i prema svom vereniku oko toga da li ste spremini za venčanje. Samo vi znate da li je ovo bilo jednokratno ili ne“, napisala joj je jedna žena, a preneo večernji.hr.

Druga je dodala kako je bolje da raskine odmah s verenikom jer čim je spavala s bivšim, znači da još nešto oseća prema njemu.

Sledeća osoba joj je napisala da ostavi verenika iste sekunde jer ga samo zavlači, dok su joj ostali pisali kako bolje sama da prizna krivicu nego da verenik sazna od treće osobe.

Šta je devojka na kraju uradila, da li je priznala ili prećutala, nije objavila na Internetu, mada većina se nada da je rekla istinu vereniku.

***

BONUS VIDEO: Poznate lepotice i zveri

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram