Idealni pokloni za njega za Dan zaljubljenih

pokloni za dan zaljubljenih
Foto: - / Wavebreak / Profimedia

Dan zaljubljenih je još jedna prilika da svog dragog obradujete nekom zanimljivom sitnicom. Ako vam je ponestalo inspiracije, tu su ideje za poklone koji mogu da budu savršen izbor.

Kutija iznenađenja

Samo kaži DA Muški box; Shoppster; cena 3.600 din; Foto: Shoppster

Ako ne želite da se ograničite na samo jedan poklon za svog partnera, dobra ideja je da mu poklonite gift boks – kutiju u kojoj će biti više zanimljivih i korisnih stinica. Na tržištu je više opcija, a jedna od njih obuhvata drvenu crnu kutiju (koju potom može da koristi za čuvanje raznih stvari), nalepnicu u obliku brkova, manžetne, mali sat, čokoladicu, losion za brijanje, leptir mašnu. Naravno, po želji možete sami da odvojeno kupite praznu kutiju i napunite je sitnicama po želji.
Cena ovih kutija je oko 3.500 dinara, s tim što može biti i povoljnija ako je sami aranžirate.

Set za piće

Set 4 čaše i flaša za viski; Emmezeta; cena 3.299 din; Foto: Emezeta

Ukoliko vaš partner voli da gustira piće iz kvalitetnih čaša, dobra ideja je viski set – komplet od četiri čaše i ukrašene flaše. To će ga sigurno obradovati jer će imati čime da se pohvali kada mu drugari svrate na druženje.
Cena ovih setova je, u zavisnosti od kvaliteta, oko 3.000 dinara.

Kupon za pejntbol

pejntbol
OKRŠAJ S PRIJATELJIMA | Paintball; Posebanpoklon.rs; cena 1.200 din; Foto: Peter Muller / ImageSource / Profimedia

U slučaju da vaš dragi voli adrenalinske sportske igre, vrlo verovatno ćete ga obradovati ako mu uplatite paket u nekom centru za ovaj sport.

Cena je oko 1.200 dinara po osobi, a obuhvata kuglice, sat vremena igre, opremu. Na njemu će biti samo da nađe društvo.

Tregeri

Zara tufnasti tregeri; cena 2.590 din; Foto: Zara

Za malo drugačiji, ali svakako seksi izgled, dobra ideja su muški tregeri. Naravno, kaiš kao opcija za poklon uvek dobro dođe, ali tegeri će uneti malo više živosti u autfit vašeg dragog.

Cene su im šarene, a u proseku koštaju oko 2.000 dinara.

Vaučer za sportsku opremu

Planeta poklon kartica za uplatu željenog iznosa; Foto:Promo/Planeta

Niste sigurni šta bi mu se tačno dopalo, ali svakako biste da ga iznenadite za Dan zaljubljenih? U tom slučaju možete da mu uzmete šoping vaučer u nekoj, recimo, spotskoj radnji. Onda će vaš partner lako sam izabrati ono što mu se dopada i što mu treba.

Vaučeri su u vrednosti od 1.000 do nekoliko hiljada dinara, s tim što postoji i aopcija da kupite blanko poklon karticu i na nju uplatite željeni iznos. Kartica obično važi do godinu dana, a može se koristiti za više kupovina.

BONUS VIDEO: Istorijat ljubljenja

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram