I Novi Sad Ljupku Stević za trku ima

Foto:BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC

U Novom Sadu jedan džip crne boje dobio je ispis koji je privukao pažnju korisnika društvenih mreža, a koji je mnoge podsetio na nedavni incident u kojem je glavni akter bila pevačica Ljupka Stević.

Na džipu je ispisano „pi..o“ zbog čega se nagađa da je reč o ljubavnoj osveti, pa je sa tom asocijacijom i osvanuo status „I NS Ljupku za trku ima“.

I NS Ljupku za trku ima 🙂 Hvala Ivana Olujic za fotku! 🙂

Posted by Robert Coban on Среда, 07. октобар 2020.

 

Korisnici Fejsbuka pišu da je vlasnik džipa iz Bečeja i da stvar bude još gora – dobio je kaznu zbog „manje tehničke nepravilnosti u vidu sadržine napisa na vozilu ‘pi..o’, ‘pi..a’, ‘slepac’ koja tako ometa i vređa druge učesnike u saobraćaju“. Vlasnik treba da plati 5.000 dinara.

Ima i onih kojima ovo nije smešno, baš kao što im verovatno nije bila smešna osveta Ljupke Stević.

„Hajde da zamislimo da je učinilac muškarac?! Ovo je vid nasilja regulisan Kz/ Porodičnim Z. ko god da je učinio. Iskustveno, svako ovakvo delo prezentovano u medijima izaziva u sledećoj iteraciji ‘pomeranje granica’. Shodno tome, da li će se masovno paliti automobili, lupati, gurati u Dunav ili postavljati bombe u slučaju raskida, prevara, bračnih problema“, piše jedan korisnik Fejsa. Usledio je i odgovor žene koja mu je poručila da je uvek bolje izraziti nezadovoljstvo prema stvarima, nego prema čoveku.

„Ovo je ženski stil, priznaćeš, mnooogo blaži u odnosu na muški, dovoljno je prebrojati ubijene majke“, piše jedna Ivana.

Šta vi mislite o svim Ljupkama koje su krenule u akciju?

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram