(FOTO) Udate za mafiju: Najpoznatije žene narko-bosova

Foto:Profimedia

One su odabrale da uplove u ljubavnu vezu sa opasnim ljudima, kojima su ubistva, obračuni i krv svakodnevnica. Ovo su žene najopasnijih narko-bosova u istoriji.

Kolumbijka Sonja Suarez Gomez bila je sa svojim dečkom u pogrešno vreme na pogrešnom mestu – kada je njegov džip eksplodirao na Novom Beogradu. Ona nije jedina koja se našla u vezi sa opasnim čovekom.

Novac, droga i moć oduvek su afrodizijaci, a za neke žene su bili presudni da se upuste u odnos koji ih bukvalno može koštati života.

Ovo su bile ljubavi nekih od najvećih narko-bosova.

Ema Koronel Aispuro

Zloglasni El Čapo prošle godine je osuđen posle dugog i mučnog suđenja u SAD, a na slobodi je ostavio mladu suprugu, Emu Koronel Aispuro.Venčali su se 2007. kada je ona imala samo 18 godina. Ema je četvrta El Čapova supruga. Te je godine tinejdžerka postala misica, prijavivši se za takmičenje lepote na festivalu kafe i guave. Navodno je baš tada u grad došao El Čapo sa svojim ljudima, i odmah objavio kako će je oženiti. Uživali su u braku sve do njegovog hapšenja, 2013. godine, a kada je pobegao iz zatvora, pričalo se da mu je upravo ona pomogla. U međuvremenu je upisala studije novinarstva, a sve češće se pojavljuje u medijima.

Viktorija Euhenija Enao

„Pablo Eskobar: Moj život i moja tamnica“ naziv je knjige koju je ova žena objavila, a u kojoj je opisala mračne detalje svoje ljubavi sa kolumbijskim kriminalcem. Za Pabla se udala u tajnosti, 29. marta 1976, kada je imala 15 godina, a upoznala ga je kad je imala samo 12.  U knjizi priznaje da je žmurela na sve strahote koje je njen muž radio. Prvo dete im se rodilo u februaru 1977, a u narednih 10 godina Pablo se neverovatno obogatio, tako da je luksuz bio presudan da ostane s njim, iako je imao mnogo drugih žena. Priznala je i da ga je samo jedan put videla da plače, kada se opraštao od dece neposredno pred svoju smrt.

Virdžinija Valjeho

Pročitajte još:

Eskobar je, bez obzira na to što je bio oženjen, imao brojne ljubavnice, a najpoznatija među njima je Virdžinija. Ona je bila poznata novinarka, a afera sa narko bosom uništila je njenu karijeru na televiziji i gotovo je stajala života. I ona je o svojoj ljubavi sa Eskobarom napisala knjigu. Pablo i Virdžinija upoznali su se 1982. godine, kada je on bio mladi kongresmen s velikim političkim ambicijama, a ona u braku sa drugim čovekom. Kada je to čuo, Eskobar joj je rekao da će rešiti stvar u roku 48 sati. Virdžinija je došla kući, a njena služavka joj je rekla da ju je advokat zvao tri puta, jer njen muž očajnički želi razvod. Njihova veza je bila strastvena, a završena je nakon što je Eskobar pobio sudije Vrhovnog suda Kolumbije. Poslednji put ga je videla živog 1987. godine.

Džulijana Farait

Džuli je supruga je zloglasnog dilera droga Frenka Lukasa, koja je često bila njegova partnerka u zločinu. Nekoliko puta je hapšena zbog umešanosti u poslove dboh supruga. Skrivala je novac tokom racije u njihovoj kući u Nju Džersiju. Nekoliko godina kasnije, kada je njen suprug skoro napustio trgovinu drogom, ona je uhapšena zbog prodaje kokaina u Portoriku. Osuđena je na 5 godina zatvora zbog kršenja zakona o opojnim drogama. Džulijana i njen pokojni suprug poznati su po tome što su živeli u luksuzu. Voleli su da kupuju skupu odeću, automobile, odlaze na egzotična mesta i razmenjuju skupe poklone.

Katalin Pap

Katalin je misteriozna Mađarica koja je navodno bila jedina slaba tačka zastrašujućeg ruskog kriminalca Semijona Mogloeviča. Priča se da ju je oženio 1991. godine, kako bi mogao da legalno da emigrira u Budimpeštu, gde je započeo temelje izgradnje međunarodnog zločinačkog poduhvata. Village Voice izvestio je da je njegova zločinačka organizacija izgrađena u stilu tipične mafijaške organizacije i da su mnogi od 250 članova bili njegova rodbina. Navodno je sa Katalin imao troje dece.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram