Formula 2-2-2 koju moraš da probaš ako ti je veza u krizi

Par
Foto: Sergei Karpukhin / TASS / Profimedia

Da li ste čuli za pravilo 2-2-2?

Ako si ikada bila u dugoj vezi, čak i ako se trenutno nalaziš u jednoj, onda sigurno znaš koliko stvari mogu postati dosadne. Bez obzira na to koliko voliš svog partnera, neminovno je da u jednom trenutku vaša veza postane monotona (ili bar manje uzbudljiva nego na početku) i možda ti se čini da nema prostora za napredak. Ako si se našla u toj situaciji, onda je vreme da isprobaš takozvano pravilo 2-2-2 koje će spasti vašu vezu i dovesti je na novi nivo.

Pravilo 2-2-2 u odnosima postoji kako bi u njih unelo malo uzbuđenja i zabave. Naime, poznato je da što je par duže zajedno, osobe u vezi prestaju da se trude, više nisu romantične kao pre i sve ređe provode kvalitetno vreme zajedno. Srećom, tu je ovo pravilo koje će i tebe i partnera „izvući“ iz kolotečine i motivisati vas da postanete aktivni, a zapravo je puno jednostavnije nego što se na prvi pogled čini.

Spomenuto pravilo sastoji se od tri vrlo jednostavna koraka. Svake dve nedelje ti i tvoj partner trebalo bi da izađete na dejt, bilo da je u pitanju bioskop, večera ili nešto treće. Zatim, svaka dva meseca bi trebalo da otputujete negde na vikend, a svake dve godine uzmite nedelju dana i krenite na neko dalje putovanje, samo vas dvoje. Ispostavilo se da je baš ovo čarobna kombinacija za svaku vezu, što naravno ne znači da je to izvodljivo uvek i za svaki par, piše zena.rtl.hr.

***

Bonus video: Lav – najvelikodušniji muškarac Zodijaka