Tajna uspešne veze Eve Mendes i Rajana Goslinga

Eva Mendes i Rajan Gosling
Eva Mendes i Rajan Gosling; Foto: Marksman/Snorlax / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Eva Mendes i Rajan Gosling su jedan od najslavnijih parova na svetu, ali o njihovom privatnom životu se malo zna. Jako su dobro uigrani i to dobrim delom zbog nekih pravila, kojih se oboje pridržavaju.

Mendes i Gosling su u vezi od 2011. godine, imaju zajedno dvoje dece i, prema rečima ljudi koji su im bliski, vode potpuno normalne živote. Ovo su neke od tajni njihove uspešne veze.

Privatnost na prvom mestu

Od samog početka veze, izbegavaju da se eskponiraju u javnosti – do te mere da se gotovo nikad ne pojavljuju na crvenom tepihu zajedno. Zapravo, Rajan i Eva su toliko zatvoreni, da se i dalje samo nagađa o tome da li su u braku ili u vanbračnoj zajednici, jer nikad nisu o tome govorili.

Vest o tome da je Eva u poodmakloj trudnoći sa prvim detetom zatekla je ljude potpuno nespremne, jer je poznati par toliko uspešno skrivao da niko nije posumnjao. Eva je, da stvar bude još luđa, uslikana kada je već bila trudna (i to sa stomakom koji se vidi) ali je uspela sve da sakrije iza torbe koju je nosila u ruci. Glumica je kasnije objasnila zašto su ona i Gosling rešili to da sakriju.

„Sviđalo se to nama ili ne, Esmeralda će imati problema sa privatnošću od detinjstva. Nije fer, ali to je naša realnost. Tako da smo Rajan i ja rešili da joj pružimo onoliko privatnosti koliko je u našoj moći“, rekla je Eva jednom prilikom.

Život sa decom je „predivan haos“ 

Gosling je priznao da nikad nije ni razmišljao o tome da li će imati decu, sve dok nije upoznao Evu. A onda su dobili dvoje dece i život je postao, kako sam glumac kaže, „predivan haos“ u kom oboje uživaju. I to toliko da nikad nisu unajmili dadilju. Umesto toga, insistiraju da decu odgajaju sami, uz veliku pomoć Evine porodice, koja živi blizu para.

Roditeljstvo ih je oboje promenilo, a glumica je pričala o tome koliko je, od kad je postala mama, počela više da razmišlja o svojim odlukama.

Rajan Gosling i Eva Mendes sa decom
Rajan Gosling i Eva Mendes sa decom; Foto: ACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

„Sviđa mi se to što sam uzor nekome. Kad god razmišljam o tome da li da, na primer, prihvatim neki projekat, samo pomislim na svoju ćerku, zamislim njeno lice, i odmah znam odgovor“, rekla je Eva.

Stavljanje dece i porodice na prvo mesto je jedan od najvažnijih stubova uspešnog braka, bio on formalno potvrđen ili ne.

Dugogodišnje prijateljstvo

Poznato je da se najbolje veze često rađaju iz prijateljstva, a takav je slučaj bio i sa ovim glumačkim parom. Iako mnogi veruju da su se Rajan i Eva upoznali na snimanju filma „The Place Beyond the Pines“, istina je da su se tokom tog snimanja prvi put rodile emocije, dok su njh dvoje zapravo dugi niz godina pre toga bili dobri prijatelji.

Međutim, i pored toga što su se poznavali i družili, Mendes se nije osećala najprijatnije kada je trebalo da krene da radi sa Rajanom, jer ju je, kako kaže, malo zastrašivao njegov talenat. Ispostavilo se da su odlični partneri i na velikom platnu, i u realnom životu.