Epidemija raskida: Veze poznatih kojima je korona presudila

Foto: Filip Krainčanić, Zoran Lončarević

Vanredno stanje zbog koronavirusa mnoge ljubavi stavilo je na test, a dok se neki poznati parovi trude da pokažu kako je u njihovim domovima idilična atmosfera i da im je veza procvetala u izolaciji, drugi se suočavaju s tim da - nije.

Neki raskidaju jer zbog izolacije ne mogu da budu zajedno. Drugi zato što ne mogu više jedno s drugim u izolaciji, što izglede za pomirenje čini gotovo nepostojećim. Treći se pozivaju na nepremostive razlike, ali kad se posle svega ovoga podvuče crta, čini se da će koronavirus biti krivac za raspad mnogih veza.

Evo kako stoje stvari među poznatim parovima iz sveta šoubiznisa.

Ana Mihajlovski i Vuk Kostić

Glumac Vuk Kostić „neće da komentariše gluposti„, ali domaći mediji pišu da su on i Ana Mihajlovski raskinuli nakon šest meseci veze. Razlog za to je, navodno, pandemija koronavirusa i vanredno stanje u Srbiji zbog kojeg su morali da se razdvoje.

Milica Todorović i Petar Strugar

Foto: Instagram/p_strugar, Nova S

Trenutni status veze pevačice Milice Todorović i glumca Petra Strugara, bar što se javnosti tiče, ostaje na „komplikovano je“. Pre dve nedelje je objavljeno da su raskinuli posle pet meseci veze, da je Milica otišla u rodni Kruševac, dok je Petar ostao u Beogradu. Pre nekoliko dana „izvor blizak paru“ otkrio je da je pomirenje na pomolu, a sada ipak…

„Petar nije sa mnom, Petar je svojoj kući, malo smo se rastavili sad zbog ove izolacije, tako da… Videćemo šta će biti na dalje“, pokušala je Milica da objasni trenutnu situaciju.

Džesi Džej i Čening Tejtum

Džesi Džej i Čening Tejtum
Džesi Džej i Čening Tejtum; Foto: Kay Blake / Zuma Press / Profimedia

Glumac Čening Tejtum i pevačica Džesi Džej već su raskidali, ali su se toliko mnogo i ludo voleli da su dali svojoj vezi još jednu šansu. Zato i sada, kad je objavljeno da su krenuli svako svojim putem, nikoga ne bi čudilo ni da se ponovo pomire. Iako Čening, navodno, već pretresa sajtove za upoznavanje u potrazi za novom srodnom dušom.

Lana del Rej i Šon Larkin

Lana del Rej i Šon Larkin; Foto: River / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Lana del Rej u njen dečko Šon Larkin odlučili su da se rastanu posle šest meseci.

„Sada smo samo prijatelji. I dalje razgovaramo i sve to, ali oboje smo prilično zauzeti poslovima“, objavio je Larkin, a Lanini fanovi već se raduju novim pesmama koje će proizaći iz ove priče.

Al Paćino i Meital Dohan

Al Paćino i Meital Dohan; Foto: Image Press Agency / Alamy / Alamy / Profimedia

Al Paćino i izraelska glumica Meital Dohan dve godine su bili u vezi pre nego što se razlika u godinama ispostavila kao nepremostiva prepreka. Naime, Al ima 79, a Meital 40 godina.

„Teško je biti sa tako starim čovekom, čak i ako je on Al Paćino“, izjavila je Meital Dohan.

Džesi Nelson i Kris Hjuz

Džesi Nelson i Kris Hjuz; Foto: MATRIXPICTURES.CO.UK / Matrix / Profimedia

Pevačica Džesi Nelson i Kris Hjuz raskinuli su i svako je u izolaciji u svojoj kući, ali tvrde da su u dobrim odnosima. Oni su navodno jednostavno zaključili da je u čitavoj ovoj situaciji njihova veza skrenula s pravog puta i prihvatili to.

Livija i Kolin Firt

Livija i Kolin Firt; Foto: Hahn Lionel/ABACA / Abaca Press / Profimedia

On je varao nju, ona je varala njega, mediji su jedva dočekali da dignu frku oko toga i razvod Kolina Firta i njegove supruge Livije posle 22 godine braka bio je izvestan.

„Oni će ostati bliski prijatelji i ujedinjeni u ljubavi prema svojoj deci. Ljubazno traže privatnost. Više neće biti komentara“, potvrdio je njihov predstavnik za medije.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama: