Dečko me je ostavio rečenicom „Problem je u meni, ne u tebi, zaslužujem bolje“

Foto: Privatna arhiva

Ako ste mislili da je vaš bivši jadnik, onda niste upoznali mog.

Sigurno ste čuli kako je neko partnera ostavio rečenicom: „Problem je u meni, ne u tebi, ti zaslužuješ bolje“. Iako je ovo kliše izgovor kojim se ostavlja, svakako je bolji od „Problem je u meni, ne u tebi, ja zaslužujem bolje“, a upravo ovim rečima me je dečko ostavio.

Pre nego što počnete da nagađate, u ovoj priči sam ja ta koja zaslužuje bolje, ali polako do tog dela.

Bili smo zajedno 7 meseci. Veza kao i svaka druga, bilo je povremenih nesuglasica, manjih svađa, ali ništa od preteranog značaja da bismo raskinuli.

On je imao neko veće društvo sa kojim bismo često izlazili, mada, meni se ti ljudi nisu nikada sviđali, ali sam zbog njega uvek pristajala na zajednička druženja.

U tom društvu, jedan dečko me je posebno iritirao, verovatno zbog toga što smo se kao klinci na nekom osamnaestom rođendan poljubili, pa me je on posle toga smarao, ali ja sam ga odbila i tu se cela priča završila.

Kako se taj poljubac dogodio pre 8 godina, nisam smatrala da je to bitna činjenica, sa kojom bi moj tadašnji momak trebalo da bude upoznat. Kasnije sam saznala da sam se prevarila, no dobro, zato valjda i nismo zajedno sada.

Uostalom, njih dvojica su se i tada družili, pa tako, da je ovaj poljubac bio značajan, sigurno bi to podelio sa drugarom. Nije mu rekao tada, nije mu rekao ni pre 5 godna, ni na početku naše veze nego nakon sedam meseci našeg zabavljanja. Zašto? Nemam pojma, mada, sada kada gledam iz ove perspektive, hvala mu.

Bili smo na nekoj žurki, kada me je dečko izvukao napolje vidno uznemiren i rekao mi da je bolje da idemo kućama i kako se ne oseća najbolje… Pitala sam ga o čemu se radi, rekao mi je kako je umoran, kako ga sve nervira i da ćemo sutra da razgovaramo.

Sutradan smo se videli ispred moje zgrade, a on mi je rekao kako mu je prethodne noći drugar priznao da je bio sa mnom, pa zašto mu ja to nisam rekla, kako sam mogla tako bitnu informaciju da mu prećutim…

Nisam imala pojma o čemu priča, a onda mi je rekao da priča o periodu koji se desio pre skoro deset godina. Pričao je o onom poljupcu sa njegovim drugarom na osamnaestom rođendanu.

Pokušala sam da mu objasnim kako tu ničega nije bilo, ali on nije želeo meni da veruje, već tom liku koji je očigledno malo nadogradio priču.

Opet sam pokušala da ga uverim u istinu, a on me je prekinuo rečenicom:

„Gotovo je, problem je u meni, ne u tebi, ja zaslužujem bolje“.

Prošlo je tri godine od našeg raskida, a on to „bolje“ još uvek nije našao.

***

BONUS VIDEO: Svi frajeri Adrijane Lime

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram