Dario i Goca otkrili kako su se smuvali

Ljubav i seks 27. nov 202012:59 > 14:33
Foto: Printscreen Youtube/Dario Kesegi

Dario Kesegi i Goca Drinić zajedno su tri godine, nedavno su se verili i proslavili na Jutjubu - video "Rekla je da" pogledalo je skoro 700.000 njihovih pratilaca. Za eventualne neupućene, Dario i Goca su mlade Jutjub zvezde i gotovo svakodnevno snimaju klipove od kojih neki imaju i preko milion pregleda, a u podcastu "Život na srpskom" otkrili su kako je počela njihova priča.

Naime, Dario je pre pet godina sa svojim bratom Aleksandrom krenuo da pravi snimke svoje svakodnevice i nastali su Stuberi, zabavna Jutjub ekipa. Kad im se Goca pridružila već su bili poznati među mladima iz cele Srbije – upoznali su se preko neta, a i sa prvog susreta imaju video.

„Ja sam njih pratila, pre nego što smo se uopšte upoznali, kao fan. Baš mi bilo i čudno kad sam ga prvi put videla, na našem prvom dejtu on je snimao video“, ispričala je Goca.

„Ali nisam snimao dejt nego nešto drugo. Došao sam u Novi Sad da nešto snimam, neki klip, i bio sam u fazonu kad završim video idem da se družim sa Gocom“, dodao je Dario. Kako kaže, nije puno trebalo da i Goca shvati da i ona želi da se bavi snimanjem. Danas fanovi na svakodnevnom nivou mogu da prate njihov zajednički život, zgode i nezgode, a u razgovoru su nam otkrili kako njihova veza izgleda kad se kamere ugase.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram