Dan pred venčanje sam dobila poruku koju nijedna žena ne želi da vidi, a onda sam je pročitala pred svima na svadbi

Kejsi je bila uzbuđena što se udala za svog verenika Aleksa – sve dok nije dobila anonimnu poruku dan pre njihovog venčanja.

Bili su zajedno šest godina i mislila je da je našla pravog. Ali ta poruka je promenila sve.

U trenutku kad je na telefonu zasijalo svetlo, Kejsi je slavila u hotelskoj sobi sa prijateljima. Mislila je da je to još jedna u nizu poruka lepih želja ili čestitki, ali je videla nešto sasvim drugo.

Prokleti skrinšotovi

Na ekranu je ugledala seriju skrinšotova koji prikazuju prepisku između njenog verenika i druge žene. Srce joj se steglo dok je prelistavala bezbrojne razgovore i videla selfije njih dvoje zajedno u mesecima pred venčanje, pa čak i od pre nekoliko dana.

„Tvoje telo mi je tako seksi. I baš dobro umeš da ga koristiš. Voleo bih da moja devojka ima bar upola takve veštine kao ti.“

„Nikad ni sa kim nisam osećao ovakvu povezanost.“

„Ovog vikenda. Ti i ja. Dogovoreno je, mačkice. Budi spremna na sve.“

Foto: Shutterstock

Neke od poruka su bile i organizovanje zajedničkih izleta za vikend i putovanja. Isprva se osećala potpuno slomljeno… Svet joj se rušio pred očima. Ali njeno venčanje je trebalo da se desi za svega nekoliko sati i morala je da donese odluku. Odlučila je da prespava i ujutru odluči šta će da radi.

“Danas neće biti venčanja”

„Ujutru sam probudila devojke i rekala im svoju odluku – nastaviću sa venčanjem kako se očekivalo i razotkriti ga pred našim prijateljima i porodicom.“

„Danas neće biti venčanja“, rekla je pred oltarom. „Izgleda da Aleks nije ono što sam mislila da jeste.“

Njen verenik, njena porodica i prijatelji ostali su bez reči.

Zatim je počela da čita poruke koje joj je ljubavnica njenog verenika prosledila. Sa svakom sledećom Aleks je bio sve više i više bled.

„Uplakana sam ga pogledala u oči, a on nije imao šta da kaže. Izašao je iz crkve, a kum je krenuo za njim. Njegova porodica je gledala sve to, užasnuta.”

„Volim vas sve i, koliko god ovo bilo užasno, drago mi je da ste svi ovde“, nastavila je Kejsi.

„Danas neće biti svadbenog veselja, ali će ovo umesto toga biti proslava iskrenosti, pronalaženja prave ljubavi i slušanja svog srca čak i kada boli“, rekla im je na kraju.

Prema objavi prijatelja na Fejsbuku o tom danu, svi osim dvojice Aleksovih prijatelja i braće pridružili su se Kejsi na slavlju i svi su bili oduševljeni njenom odlukom.

***

Tekst je preuzet na portala New York Post.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram