Da li biste ostale sa momkom ako vam kaže da ne želi nikad da se oženi?

FOTO: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia, Nova.rs

"To svaki muškarac kaže, ali ti si tu da ga razuveriš".

Ne završavaju se sve veze brakom, a i ne ulazimo u svaki ljubavni odnos s jednim ciljem – da se udamo.

Ali šta se dogodi kada vam momak s kojim ste u vezi kaže da neće da se oženi sa vama – nikad? Da li biste tada ostale u toj vezi ili jednostavno okrenule leđa i otišle?

Ovo pitanje zanimalo je i jednu Srnu sa Tvitera, a evo koje je odgovore dobila ispod tvita.

„Prosto ne“.

„Ako je brak u smislu papira jedino što ne želi, okej. Bitna mi je spremnost na zajednički život i budućnost, što realno može i bez braka. Ukoliko nemamo iste planove, nemam ja tu šta raditi dalje“.

„Zavisi šta ti želiš, ako nemaš u planu udaju i brak i lepo ti je sa njim, dobar je prema tebi, voli te i poštuje – zašto da ne, pa koliko traje – traje. A ako su tebi nekad u budućnosti cilj brak i deca onda paljba odmah, nema šta da se premišljaš, on svoje mišljenje promeniti neće“.

„Da. U tom trenutku je samo povređen, pa zato to kaže“.

„Ne jer nemam vremena za bacanje“.

„Da jer to svaki kaže, a ti si tu da ga razuveriš“.

„Ne. Materijal sa greškom“.

„Svako normalan u jednom trenutku poželi i brak i decu, ali ne sa tom osobom…“

„On samo ne želi da oženi ženu sa kojom je trenutno. U svakom slučaju ako ti želiš da se udas- traži onog koji želi isto“.

„Pošto sam već bila u braku, sada da mi to kaže da, nastavila bih vezu jer ni ja nisam nešto luda da se udajem ponovo. Ali sam upoznala nekog i bila u vezi sa nekim ko zaista neće nikad stupiti u brak jer je samoživ i ne podnosi nikog ko mu ugrožava slobodu. Taj vajb se oseti“.

„Kvalitetna veza je vid slobode jer normalni ljudi u glavu su iskonski iskodirani da žive u nekoj zajednici. Rekavši to, podrazumeva se da su preležali dečiju bolest zvanu „ne mogu da živim bez tebe“.

„Zavisi šta ti želiš, ako želiš brak jednog dana, a on je siguran da mišljenje neće promeniti, onda raskini. Takođe postoji opcija da budeš tu dok je lepo i uživaš, ali je to mac sa dve oštrice jer postoji mogućnost da se još više vežeš“.

„Takvi to obično urade sa nekom drugom. Čim on postavlja granice i pravila, nije on za ljubav i život sa tobom, ali sa nekom drugom biće mala maca“.

„Baš ja tu situaciju proživljavam trenutno. Znači rekao sam curi da se ne želim ženiti, niti biti u braku. Rekao sam joj da možemo skupa živeti i sve kao da smo u braku. Na to ona pita, kao šta ako budem imao dete, kao hocu ga voleti. Pa naravno da hocu. Evo vec par dana je ljuta zbog mog odgovora“.

***

BONUS VIDEO: 4 horoskopska znaka kojima je seks važniji od vode i hrane

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram