Bravo za ideju! Jedno totalno drugačije korona venčanje

prazna crkva
Originalno, nema šta; Foto: SEBASTIAN WILLNOW / AFP / Profimedia

Velike svadbe s brojnim zvanicama sada su jednostavno nemoguće zbog pandemije korone. To je nekim parovima pomrsilo konce, druge pak obradovalo jer su to jedva dočekali kao opravdanje da naprave intimno venčanje. Ima i onih koji su našli sredinu, a usput i oduševili pola planete.

Venčanja bez zvanica postala su trend otkad.je korona zavladala svetom, ali jedno nedavno održano u San Francisku zaista je posebno. Fotograf Visens Forns iz Kalifornije objavio je na društvenim mrežama fotografiju s venčanja na kojoj su mlada, njen otac i brojni gosti, ali samo na fotografijama!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vicens Forns Photography (@vicensfornsphotography) on

Naime, kako njihova rodbina, prijatelji i drugi dragi ljudi nisu mogli da budu na venčanju, mladenci su se dosetili kako da barem simbolično budu s njima. Stavili su njihove fotografije na mesta gde bi oni inače sedeli u crkvi tokom ceremonije venčanja i tako stvorili prizor za pamćenje.

Pročitajte još:

„Mlada ulazi držeći za ruku svog oca. Juče sam imao veliku sreću da budem fotograf ovog venčanja u San Francisku. Drugačije, ali posebno emotivno venčanje. Ne zaboravimo da život ide dalje. Čestitam, Emili i Paris“, napisao je Visens Forns uz fotografiju koja će sigurno ostati dugo upamćena.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram