Bračni pakt Breda Pita i Dženifer Aniston važi i danas

Bred Pit i Dženifer Aniston
Foto: SCOTT NELSON / AFP / Profimedia

Fascinacija ljubavnim životom Bred Pita je godinama unazad veća nego ona njegovim ulogama. Na današnji dan pre 20 godina Pit je rekao, kako se ispostavilo, i ne baš sudbonosno "da" Dženifer Aniston.

Bred i Džen su se venčali pre tačno 20 godina, proslava je navodno koštala oko milion dolara i odigrala se u Malibuu. U medije je dospelo samo nekoliko fotografija, a iznad poseda na kom su se venčali je bio čak zabranjen i prelet helikopterom.

Dženifer je nosila venčanicu od saten svile koju je dizajnirao Lawrence Steele, a Bred smoking Heidi Slimane, dok su njegovi deveri nosili Pradu.

Cvećari su pravili aranžmane sa 50.000 cvetova a gospel hor je pevao album benda Blur, dok su na meniju bili kavijar, pica i šampanjac.

Pročitajte još:

Pet godina, koliko je prošlo dok se nisu razveli, važili su za najlepši holivudski par. Čak i pošto je Bred prevario Džen sa Anđelinom Džoli, njihova publika je nastavila da navija da se pomire i oduvek je vladala neka čudna, ničim objašnjena opsesija njihovim slučajnim susretima.

Aniston i Pita su „spojili“ njihovi agenti 1998. Tada su oboje bili na vrhuncu karijere, pa ne čudi što je ta romansa postala glavna tema svih svetskih tabloida. Džen je ubrzo pošto su se razišli Opri Vinfri rekla da su mediji fabrikovali njihovu vezu.

„Našu vezu su kompletno kreirali mediji. To nije realno. Prosto nije realno. Vi ste ljudska bića i imate ljudska iskustva i ništa nije drugačije osim što ste izloženi svetu jer ste javna ličnost. Ali tvoj privatni život, osećanja, srce, uspeh, bol, tvoje sve je isto kao kod bilo koga drugog“, rekla je Džen.

S druge strane Bred je pre razvoda u jednom intervjuu otkrio kakav pakt su sklopili.

„Džen i ja smo oduvek imali pakt – videćemo gde sve to između nas ide. Nisam siguran da je u našoj prirodi da budemo s nekim doživotno, samo jer smo sklopili taj dogovor. Nastavljamo dalje sve dok se razvijamo i napredujemo. Kad to umre, mi… mi ostajemo prijatelji, i dalje se dobro nasmejemo, a to ide gore-dole u zavisnosti od dinamike i spoljnih uticaja. Komplikovano je, ali zato je i interesantno“, izjavio je Pit.

On i Aniston su ispunili pakt i ostali su prijatelji uprkos razvodu i prevari sa Anđelinom s kojom je kasnije ušao u brak, a onda se i od nje razveo uz gomilu peripetija i problema koje je rešavao sud.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram