Bila sam na 100 dejtova za 4 godine i naučila o muškarcima nešto neočekivano

Foto: Credit line: Andrii Lysenko / Alamy / Alamy / Profimedia

Najlakše je sve muškarce nazvati ološima, ali istina je drugačija.

Lindzi Tajger, američka novinarka i urednica, bila je na mnoštvu ljubavnih sastanaka. Nikada nije zabeležila tačan broj, ali kako sama kaže, otišla je na najmanje 100 dejtova, ako ne i više, u poslednje četiri godine.

Nekolicina se pretvorila u veze od šest nedelja do dva meseca koje nisu bile baš značajne, ali nisu bile ni ležerne. Sve ono što je otkrila o muškarcima nakon svih tih dejtova, ispričala je za YourTango.

„Zaista je lako reći da je jedino što muškarci žele seks. Lakše ih je sve nazvati ološima koji uvek traže sledeću akciju umesto nečeg ozbiljnijeg. Ponekad me to čini ogorčenom, ali tad se setim da većina ima isti zajednički cilj – ljubav. Momci se žale na loša iskustva i priče o neuzvraćenoj ljubavi, baš kao i žene“, rekla je Lindzi.

Muškarci sanjaju o budućnosti baš kao i mi, ali ponekad se radi o pukom maštanju od samog početka. Ali, te izjave i planovi ne znače ništa ako nema nastavka, zato se nemojte previše nadati.

„Ne mogu vam reći koliko je muškaraca na prvom i drugom dejtu govorilo o budućnosti kao da je to siguran put kojim krećemo“, kaže ona.

Tajger čak savetuje žene koje nisu potpuno oduševljene na prvom sastanku, da ipak zakažu i drugi.

„Ako je prvi sastanak prošao dobro, ali vi ne možete da se odlučite da li hoćete ponovo da se vidite s njim ili ne, dajte mu još jednu šansu“, kaže ona.

Ona savetuje i da se nikada ne treba plašiti dejtova, jer tremi tu nije mesto. Uostalom, i muškraci su na prvim sastancima nesigurni  i sumnjičavi, a ne samo žene.

„I da, ono što možete da uradite kako bi vam dejtovi bili uspešniji jeste da živite. Radite stvari koje vas usrećuju, idite na putovanja koja vam otvaraju um, razgovarajte s ljudima koji vas zanimaju, budite znatiželjni o svetu oko sebe, budite ljubazni prema sebi i naučite voleti svako iskustvo“, kaže Lindzi.

***

BONUS VIDEO: Slatka keleraba

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram