Bezobrazni saveti Samante Džons su sve što vam treba za vrhunski seks

Foto: Warner Bros Co / Everett / Profimedia

Ona je zaista zaslužna za pokretanje revolucije u ženskoj percepciji seksa.

Evo nekoliko seks saveta inspirisanih  Samantom Džouns.

„Vodi ljubav jednom loše sa mnom – sram te bilo“

Koliko puta ste čuli da žene lažiraju orgazme samo da bi održale iluziju svom partneru da je odličan ljubavnik ili, pak, samo da bi se seks što pre završio. Ako tako nastavite, vaša frustracija i nezadovoljstvo će samo rasti.

Ako vi pružate vašem partneru seksualno zadovoljstvo, imate pravo očekivati ​​isto. Kao što kaže Samanta: “Vodi ljubav jednom loše sa mnom, sram te bilo. Vodi ljubav loše sa mnom dva puta, sram mene bilo!”

Vi zaslužujete zadovoljstvo

Za seks je potrebno bar dvoje i oboje moraju biti zadovoljni. Vrlo je važno postići orgazam, kao što je bitno da u tome uspe i vaš partner.

To je nešto za čime vaše telo žudi svaki put kad praktikujete seks, zato nemojte reći da orgazam nije bitan.

Samanta
Samanta iz serije Seks i grad; Foto: New Line Cinema / Entertainment Pictures / Profimedia

“Kada se odazovem na poziv za zabavu, potrudim se da se provedem do kraja”, kaže Samanta. Vežbom do perfekcije! Ako mislite da ste usavršili sve aspekte seksa, razmislite ponovo. Seks nije težak, ali zahteva dosta vežbe, tako da ipak iziskuje trud.

„Oblačiću se kako hoću i imaću oralni seks s kim god hoću“

Ako se stidite ili bojite svoje seksualnosti, i ako previše brinete šta će drugi misliti ili reći, nikada nećete u potpunosti uživati ​​u seksu.

“Ne želim da dozvolim da me društvo osuđuje. Oblačiću se kako hoću i imaću oralni seks s kim god hoću, sve dok mogu da dišem i klečim”, objasnila je Samanta. I na kraju, ne zaboravite – seksualnost je lična stvar, i sve odrasle osobe imaju pravo da rade šta žele, dokle god im to odgovara i prija, piše portaloko.hr.

***

Bonus video: Žena ženi nije vuk

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram