Gora od korone: Srpska ljubavna priča bolja od Netfliksa

Foto: Alex Linch / Alamy / Alamy / Profimedia

Tviter je riznica ljubavnih i svih ostalih priča koje često zvuče bolje nego zapleti najboljih svetskih serija i filmova.

Korisnica tvitera Gora od korone je napisala jednu takvu priču koju uz njenu saglasnost prenosimo u celosti. Sve se desilo odavno, ali imena u priči su ostala realna.

„Tad smo se zabavljali možda dve godine sve ukupno sa tonom raskida i pomirenja i baš kad smo se oboje smirili, ja sam poželela da mi se nešto desi u mom dosadnom životu. Sada shvatam da je moj život zapravo jedna prejaka komična horor drama koju ne bih menjala ni za šta na svetu.

U prilog tome sledi priča o MATEI. Trkeljisanje po telefonu ili u ženskom rečniku poznatije kao JA TO NIKAD NE RADIM, pa joj, nije ti to u guzu pa da se lažemo sad da ne radiš, je opet doslo na red jer sam baš tih dana primetila kako SMANJUJE SVETLOST EKRANA na svom telefonu.

Pročitajte još:

U meni, duboko poremećenoj osobi, to je naravno izazvalo sumnju, a zapravo ja sam bila samo intuitivna ali koga sad boli uvo za moje šesto čulo. Nisam znala kako da mu upadnem u telefon jer tad nije bila ona fora sa otiskom i ja ti njemu predložim da… ODEMO U BIOSKOP.

Zašto bioskop, pa zato što je mrkli mrak, on sedi pored mene, njemu stiže poruka od Ivane kao ej što mi se gora od korone ne javlja,on da bi pročitao poruku mora da uđe u telefon i tako ja upamtim šifru i mirna Bosna. De mirna Bosna zamalo nisam pomerila granice Evrope…

Okej sad ćete da kažete a jestee ali dragi moji probajte, pa vidite da li neće da upali, sve se desilo kako sam zamislila još samo da skupim svoja mala muda da se dočepam te prokletinje od njegovog telefona.

Da preskočim deo gde se znojim, teme glave mi je mokro o gaćama da i ne govorim, legnemo da spavamo, ja čekam negde između 3 i 4 stalno odlažem jer već znam šta me čeka. Samo što sam uzela u ruke tu čudnu spravu, stiže poruka SLOVO M ‘jesi tu možda’.

Tu sam ljubavi, šalim se, nisam odmah odgovorila, prvo sam uzela da se umivam ali u kuhinji jer nam se baš čula česma u vcu, vraćam se i upuštam se u prepisku sa slovom M pa kud puklo da puklo. Šta da napišem, napisaću ‘EJ’.

Ja sad već molim boga da je švalerka, jer ako nije najebala sam k‘o žuti zato što ću biti otkrivena koliko po svitanju, ali naravno ja sam božje dete, mene je bog čuo i naravno slovo M je švalerka.

Kakav je bio film? Ok M zna i za film ali ja i dalje ne znam ko je m ni bilo šta o svemu, nema slike nema ničega, šta ako je on ovo dogovorio sa nekim sve da bi mi rascopao glavu, što opet čačkam mečku, ništa me to ne sprečava da napišem ‘ma dosadan u pičku materinu šta ti radiš’.

-HEHE rekla sam ti da je bezvezan… A rekla si mu a, a jel‘ tebi on rekao da ću te ja naći u mišijoj rupici HEHE.. ‘Ma znam ali morao sam ona navalila’ ovo je bio u tom trenutku loš potez, jer je neko M dobilo zeleno svetlo da da svoj stav o meni i filmu koji je inače bio do jaja.

Pročitajte još:

‘A kad ćemo mi u bioskop možemo tipa u NS’ napad tahikardije, ali ovaj put ga neću probuditi…‘Možemo, naravno. Što ti ne spavaš?’ -Čekala sam da se javiš, nisam htela da te smaram dok ste zajedno. Ja sad ne znam da li ona zna da mi već uveliko živimo zajedno, ali deluje kao da ne zna.

Da li da rizikujem da je pozovem kući…rizikovaću. U tom momentu slučajno pozivam slovo M ona se javlja pre nego što sam uspela da prekinem i napišem greška i izgovara halo, ali ŠAPUĆE. Ok žensko je i živi sa roditeljima, ajmo dalje.

Spustila sam instant slušalicu, ona zove tri puta, au ova je gora od mene jebote on baš nema sreće sa ženama. Stiže poruka ‘ja samo htela da te čujem :-(‘ kad sam videla ovaj nosić, au brate samo da nema 16 godina to bi me baš uplašilo.

‘Videćemo se sutra, kakva si sa obavezama ujutru, hoćeš kod mene’ -hoću kad? -pa ujutru kad ustaneš otkud znam -hoću, hoćeš da idemo negde na doručak? Ova Maca bi sa njim i na javna mesta, ali ovog puta DORUČAK U KREVETU LJUBAVI.

Ma poručićemo nešto, hoćeš da dođeš taksijem, sići ću da platim, jedva sam našao parking večeras? -Ma OPUŠTENCIJA taksijem ću. Au brate, šta sam ovo uradila da li sam ja spremna na sve ovo, naravno da jesam, budućnost mi tek donosi sranja, ali biće vremena i za to

Šaljem adresu, ona odgovara – zovem te kad ustanem. Ok znači ujutru sam ugasila, ali brate i on je. Da li da ga probudim, usrala sam se u gaće, zašto sam sve ovo uradila, on je u pravu, ja moram u ludnicu ali NE DANAS HEHE…

Brišem celu prepisku, pre toga je šaljem sebi i odlažem telefon na poziciju. Smršala sam 5 kila za tih par sati to je ono čime mogu da se pohvalim, svanulo je jutro to je ono čime ne mogu. Ustali smo, ja nisam ni spavala, povratila bih ali vreme je za… DORUČAK.

Stižu mu neke poruke ne znam šta se dešava, on odgovara, tipka, meni se suše usta, šta se dešava, da li je M ustala šta mi spremaju, kako da skočim sa 4. sprata a ostanem živa. Sat vremena kasnije zvoni telefon ON ODBIJA POZIV, ok to je ona a ovo sam ja: KO JE? -BABA

Pa javi se babi -ma zvaću je posle, ne mogu sad s njom stvarno… Zašto? JAVI JOJ SE… telefon zvoni opet i poziv se OPET ODBIJA… Zašto joj se ne javiš, ne razumem? -zato što smara -daj bre pozvaću je ja, možda je nešto bitno.

Naravno uzimam svoj telefon da MU ZOVEM BABU ali on tad skače kao na trambolini ŠTA HOĆEŠ BRE JEL TI TO PROVERAVAŠ, DA LI MENE ZOVE STVARNO BABA, AU KOLIKO SI NENORMALNA! Opet od mene pravimo ludaka, ali navika je prečudna stvar i meni to ni ovog puta ne smeta.

Postavljam suptilno pitanje svojim mirnim glasićem -da nije baba pobegla danas sa časova da bi se videla sa tobom? Nisam ni dočekala da prizna bilo šta, kao i postojanje slova M u imeniku kao i to da svakog časa može M da mi zakuca na vrata, a ja nju da zakucam za stok od istih.

Sad kreće ona vaša priča – nije ti ona ništa kriva, ali brate meni su tada svi krivi skapirajte to, on ovo koristi opet u svoju odbranu i priča o genezi moje bolesti. Ovog puta ne priznajem šta sam tu noć uradila, već zbog svađe oko BABE i moje ŠIZOFRENE PRIRODE napuštam stan.

Vračar miriše na leto, a ovo miriše na još jedan poziv. Ovog puta JA zovem. -EJ ćao, ovde gora od korone kako si -tu tu tu… Šaljem poruku – sve je ok nemoj da se plašiš, hoću samo da znaš da ja tebi ništa ne zameram. Hehe šatro, a šta će dete naivno, eto je zove me i plače.

Nemoj da plačeš milice, Marija, Majo Marijana, sve je u redu petak je u sredu. Opa, nije dete, zove se Matea i starija je od mene 6 godina – baba klasična, nije slagao lažov. Matea kaže – naravno kako ništa nije bilo, kako ga je upoznala na svadbi na kojoj je bio SA MNOM pre 4 meseca.

Opet su sreli na nekoj slavi na kojoj ja nisam bila i tu su se citiram zapili i razmenili brojeve. Videli su se jednom i to je ON doŠao po nju i napravili su KRUG. Dakle jebao je u autu iako Matea to negira, a je kuražim da prizna uz reči – OPUšTENCIJA SVI TO RADIMO.

Nije priznala, jebiga žena ima godine i iskustvo ne mora da prizna, meni dovoljno. Prekidam vezu, stiže mi poruka JAKO MI JE ŽAO 🙁 Zovem BABINO UNUČE da mu saopštim da je dotakao dno života, da mi spakuje sve stvari u roku od 15 minuta i da snese mom bratu koji dolazi po iste.

Ali babino unuče me je šta… BLOKIRALO. ‘Halo Ivana, zovi ga reci mu samo sve znamo za Mateu spakuj stvari’. Ivana je prošla toliko toga sa mnom tako da ova sreda nije mnogo strašna, u našem životu sve se rešava kroz jedan minut, on me zove i … NE DA STVARI HOĆE DA RAZGOVARA.

Nećeš ljubavice ovog puta, ali hoćeš mesec dana kasnije, kad sam mu oprostila još jednu prevaru i vratila se u naše ljubavno gnezno. Sve dok se nije…POJAVIO NEMANJA.“

Naravno, na kraju ove „epizode“ svi se pitaju ko je Nemanja, ali za to moramo da sačekamo nastavak.

***

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram