6 stvari koje treba da uradiš sad da bi do kraja dana imala seks

Foto:Shutterstock

Od vas zavisi.

Ako ste na kraju dana toliko umorni da jedino o čemu možete misliti je san, niste usamljeni. Naša tela ne žude za seksom baš svake večeri – posebno nakon 12 sati provedenih na poslu. Ali, postoje male sitne stvari koje možete učiniti već od trenutka kad se probudite. S njima počnite dan i tako pojačajte energiju i nagon za nestašlukom, savetovali su seks stručnjaci za Womenshealth.

1. Imate nekoliko minuta viška tokom jutarnjeg tuširanja? Zadovoljite se kako bi telesni sokovi od jutra kolali bolje i brže. „Što više orgazama žena ima tokom dana, snažnija joj je i želja za seksom uopšteno“, kaže seksualna terapeutkinja Lori Bakli.

2. Tokom dana pošaljite nekoliko seksi poruka. Pišite o čemu maštate da biste radili jedno drugome ili ga podsetite na neki super seks koji vam se oboma urezao u pamćenje.

3. Odjurite u teretanu ili na trčanje jer će se vežbom otpustiti endorfini, takozvani hormoni sreće. Oni će vam pružiti svu energiju potrebnu za još više uzbuđenja i zadovoljstva. Pa ako kući oboje dođete znojavi, nema ništa bolje nego zajedničko tuširanje.

4. Nema ništa manje uzbudljivo od oporog zadaha i mirisa zdravog tela. Zbog toga je pametno negovati telo te paziti na ishranu. Lagani proteini i vegetarijanska jela su najbolji izbor. A ako slučajno imate dogovorenu zajedničku večeru, nema ništa bolje od seksa pre gozbe. Godiće i apetitu.

5. Nema potrebe da se oblačite u korsete i odeću koja vas steže i sputava i koju je teško skinuti. Obucite nešto lagano i nežno, u čemu ćete se osećati dobro i slobodno. On će to sigurno i osetiti.

6. Najbitnije je znati da je uzbuđenje snažnije ako smo mentalno prisutni, što zna biti problem ako vam je soba neuredna ili vas muče neodgovoreni e-mailovi. Pre seksa obavite sve od obaveza, a ako u tome i ne uspete, isključite obaveze iz glave i prepustite se užitku. Ako vam ni to ne polazi za rukom, pokušajte se opustiti muzikom, meditirajte, vremenom ćete u tome i uspeti, samo ako ste uporni.

BONUS VIDEO: 4 horoskopska znaka kojima je seks važniji od vode i hrane

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram