10 prilika za seks koje ne smeš da propustiš ako si roditelj male dece

Foto.shutterstock

Seksualni život ne prestaje nakon rođenja dece, ali se učestalost uglavnom smanjuje, a prilika za to je sve manje. Ipak, neke prilike se ne propuštaju, a ovih 10 se često ponavlja u porodicama s malom decom.

Mama Talija s bloga Motherhood:The Real Deal, pisala je o prilikama za seks koje su više-manje jednake u mnogim novopečenim proširenim porodicama.

1. Na brzaka dok deca spavaju popodne

Tek si stavila decu na spavanje i trebalo bi da odradiš milion drugih stvari, ali počinješ da razmišljaš o seksu. Pitaš se hoćete li stići da završite pre nego što se mališani probude? Ovo je najbolji primer izreke „samo jednom se živi“ za roditelje.

2. Iz čistog očaja da se „to“ više nikad neće dogoditi

Osećate se kao da ste ponovno postali device, prošla je cela večnost i „nešto“ mora da se dogodi pre nego što se zamonašite.

3. Večera može da čeka

Zašto biste čekali da završite s večerom, tad ćete se osećati kao naduvani kit. Postoje stvari zbog kojih hrana može da čeka, a ovo je jedna od njih.

4. Brzo! Još se nisu probudili

Dođavola, 6:30 je, a deca još spavaju! Hoćemo li se usuditi? Hoćemo li stići? Sve je bolje nego ništa… zar ne?

5. Tajni seks kod bake i deke

Izvinjavamo se bakama i dekama koji čitaju ovo, ali sigurno znate šta se dešava iza tih zatvorenih vrata dok ste vi sa unučićima.

6. Slobodno veče

Imamo slobodno veče i pritisak je ogroman. Ovo bi mogla da bude naša jedina šansa. Bacimo se na posao!

7. Mislili smo samo malo da se mazimo

Govorite: „Tako smo umorni, možemo li samo malo ležati i maziti se?“, ali pre nego što ste shvatili šta se dešava, vaša tela govore umesto vas i više niste tako umorni.

8. Ponoćni blud

Rade li roditelji ikad ovo?

9. Tokom praznika

Na odmoru ste, dobre vibracije su oko vas (OK, koliko to može biti kada ste roditelj), i seks može biti najbliže prazničnoj romansi koju ćete dobiti, i bilo bi nepristojno odbiti ga.

10. Moramo da napravimo još jedno dete

Samo ne zaboravite da napravite stoj na glavi ili „most“ nakon seksa, piše Miss Mama.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram