Zdraviji izbor za užinu u pokretu

Foto: Promo

Prima štapići od sada bez palminog ulja i u novom pakovanju.

Ubrzan tempo života nas svakodnevno stavlja u iskušenja da u nedostatku slobodnog vremena posegnemo za užinom koja u velikom broju slučajeva možda nije idealan izbor za nas.

Sa željom da budemo prvi izbor svima onima koji vode računa o hrani koju konzumiraju, kompanija Štark je unapredila svoj dobro poznati proizvod – Prima Štapiće. Pored kvalitetnih i hranljivih sastojaka, hrskavost i užitak prilikom konzumacije, takođe su sinonimi za ovaj proizvod. Tako lagane, predstavljaju siguran i zdraviji izbor kome je teško odoleti.

Ljubiteljima ove grickalice, a koji pažljivo biraju užinu za sebe i svoje najdraže, Prima donosi osveženje, a to je da se od sada u sastavu štapića ne nalazi palmino ulje, dok je ukus ostao nepromenjen. Dodatno osveženje jeste malo, ali vizuelno značajno – redizajnirano pakovanje koje ne samo da je učinilo proizvode atraktivnijim na policama, već doprinosi i očuvanju svežine i kvaliteta proizvoda.

U prevozu, u pokretu, između sastanaka ili na kratkoj pauzi, prepustite se hrskavom užitku u Prima štapića bez griže savesti i napravite zdraviji izbor prepun hranljivih materija, na kojima će vam vaše telo biti zahvalno. Prima štapići – za život sa ukusom.

***

BONUS VIDEO: U frižideru devojke koja jede samo sirovu hranu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram